bataryalar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
bataryalar hakkında
Telefonlar şarjdayken, telefonlarla uğraşmak müzik dinlemek nette gezmek vs. Bataryayı bozar mı ?

Elektr0

Elektr0

Üye
bozmaz neden bozsun ki...

elmas14

elmas14

Üye
Batarya Ömrünü Kısaltır :) . Mümkünse şarj olurken hiçbir şey ile ilgilenmeden dolmasını bekle :) .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
isterse bozulsun. ihtiyacım varsa kullanırım :ehe

pasha14

pasha14

Üye
Birşey olmaz. :)

elmas14

elmas14

Üye
Tabiki canım o senin bileceğin iş :) . Ayrıca bende şarjın başından ayrılmayıp uzun süre mesajlaştığımı bilirim :d::d::d:

mustafa603

mustafa603

Üye
Bozmaz ama ömründen yersin. Mümkünse telefonunu kapalı şarj et ve tamamen bitmeden şarja tak. Daha uzun ömürlü olur.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Acil ihtiyaçlar dışında kullanmamalı.Zira aşırı ısınma yapıp bataryanın kasılmasına sebebiyet verebiliyor.

PureFood

PureFood

Üye
Şarjda işlem yaptın mı ısınıyor ya. Gece yatakta uyumayıp şarjda saatlerce mesajlaştığımı bilirim telefon elinde ısınıyor elin falan terliyor en iyisi bırak yapsın işini :D

Burak

Üye
    Konu Sahibi
anladım, çok teşekkür ederim :)

yanlız batarya tam boşalmadan tak uyarısını pek anlamadım

PureFood

PureFood

Üye
anladım, çok teşekkür ederim :)

yanlız batarya tam boşalmadan tak uyarısını pek anlamadım

Rica ederim :)
Yani telefon kapanmadan tak. Batarya zayıf dediği anda tak. En güzeli :oke:

harun22

harun22

Üye
2 senedir her gece müzik sabaha kadar açık şarj sabaha kadar takılı . :D . Telefonu normal kullandığımda bekleme süresinde değişen hiç birşey yok.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)
Yani telefon kapanmadan tak. Batarya zayıf dediği anda tak. En güzeli :oke:

hmmm
anladım tamam tesekkurler.

----------Eklendi @ 03:06:58 ---------- Yazıldı @ 03:06:30 ----------

2 senedir her gece müzik sabaha kadar açık şarj sabaha kadar takılı . :D . Telefonu normal kullandığımda bekleme süresinde değişen hiç birşey yok.

ılgınç :D saglam bataryaymış.

Elektr0

Elektr0

Üye
lityum ion pillerin avatajları hafiftir , istedigin zaman sarj edebilir... istedigin zaman sarjdan çıkarabilirsin...dejavantajı ise üretildigi tarihten itibaren ömürleri kısalmaya başlar...tam bitirilerek kullanılan lityum ionlar 'ın ömürleri çok daha kısa olur...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
lityum ion pillerin avatajları hafiftir , istedigin zaman sarj edebilir... istedigin zaman sarjdan çıkarabilirsin...dejavantajı ise üretildigi tarihten itibaren ömürleri kısalmaya başlar...tam bitirilerek kullanılan lityum ionlar 'ın ömürleri çok daha kısa olur...

anladımmm.
Çok tesekkur ederım.

Ocean258

Ocean258

Üye
ömrünü kısalttıgını bılıyorum ben sadece bozmak gıbı bı durumu oldugunu sanmıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...