BATARYADAN anlayanlar BİR baksın..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
BATARYADAN anlayanlar BİR baksın..........
Arkadaşlar bende bir c6-01 var bataryası 1050 mAh 2-3 gün gidiyor ben bu telefonna 1050 mAh tan daha güçlü batarya takarsam olurmu eğer olursa daha güçlü batarya bulabilirmiyim Bu telefona uyacak ... ?

enaa_881

Üye
kardeş senin telefonun bataryasının voltajı ve amperinde olan herhangi daha yüksek kapasiteli bi bataryayı bulabilirsen olur kullanabilirsin ama senin telefon için yüksek kapasiteli batarya var mı bilmiyorum ama varsa da aynı boyutta olmuyo genelde daha kalın oluyo (bazı telefonlar için yüksek kapasiteli var ama onlar genelde daha kalın oluyordu)

Tepkiler: MrExpert
şarjın çok gitmesi için 3g yi kapayın ekran parlaklığını kısın

TeAmo42

Üye
Arkadaşlar bende bir c6-01 var bataryası 1050 mAh 2-3 gün gidiyor ben bu telefonna 1050 mAh tan daha güçlü batarya takarsam olurmu eğer olursa daha güçlü batarya bulabilirmiyim Bu telefona uyacak ... ?

arkadaşım zaten o bataryayı nokia üretirken o boyuta max mah depoluyor daha büyük bir batarya olsa nokia kullanırdı. Ha sen bulursun belki ama kapak kapanmaz.

xxdama

Üye
arkadaşım nokia o telefonu üretirken telefonun içindeki parçalara göre batarya veriyo. Yani telefonun içindeki parçaların elektrik kullanımına göre batarya veriyo. Sen daha yüksek bi batarya taktın diyelim. Işte o zaman o parçalar zarar görüyo ama sen farkına varmassın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...