batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1tebessum

1tebessum

Üye
    Konu Sahibi
batarya
Bugün 20 tlye batarya aldım kutuda olmadığı için tereddütteyim sizce orjinal midir ki?

technoshark

technoshark

Üye
Orjinal değil !

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
uzgunum ama degil

estorak

estorak

Üye
piyasadaki çoğu batarya orjinal değil zaten seninkinın kabı bile yok kısa zamanda göreceksindir

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
20 tl ye orjinal olmaz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
20 Tl'ye ne orjinal olur ne çakma.Bence kazık yedin :D

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]aynen 20 liraya orjinal olmaz. Hologramın olması orjinal olduğu anlamına gelmez. Holograma dikkatli bak nokia resmi çıkmalı ve hologramı sağa sola yatırdığında sırayla 1, 2, 3 ve 4 tane nokta olmalı köşelerde. Unutma biraz zor görünür. çakma bataryalardaki hologramlarda da dediğim noktalar var ama onlarda çok basit şekilde görünür. Yani hologramı oynatmaya bile gerek kalmaz :D :D :D[/SIZE][/COLOR]

mertcan96

Üye
bi kenarında köşesinde küçük simge falan varsa çakmadır ama yoksa bilmem anlamın diğer yolu ise onu kullanmak ömürü çakma ise kısa orjinal ise uzundur..uzunluk kısalığıda anlayabilirsin 1 günde nasıl dersen ilk önce bataryayı fulla sonra cebini nasıl kullanı yosan kullan normalden hızlı pili bitiyosa çakmadır...

technoshark

technoshark

Üye
barkond bandrol bunlar basit şeyler, sen açta kullan o zaman. 1 gün bile sürmeden şarjın bitsin ;) o zaman dersin @technoshark demişti... diye

Turan

Turan

Üye
aynisini 5tl ye aldm.d

1tebessum

1tebessum

Üye
    Konu Sahibi
değiştirmeye gittim bunu verdiler sanırım buda orjinal değil :off:

creekin

Üye
emin misin neye dayanarak orjinal değil diyorsun bataryanın üstünde holoğramıda var :hmmm
kardeşim bende yedek aldım orjinal die ama 1 saat facebokk yapıyor orjinal telefon ile 6saat faceboktayım farkı anladın. holograma bakma sen orjinal gibi yapamıyorlar. orjinali ile yan yana tut bakayım hem orjinal bataryalar en az 40-50 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...