Müjde Kızılkan - "AL BENİ" ÇIKTI

Sponsorlu Bağlantılar

yellowflowers

yellowflowers

Üye
    Konu Sahibi
Müjde Kızılkan - "AL BENİ" ÇIKTI
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Müjde Kızılkan’dan Ana Akım Türkçe Popun Güçlü Dönüşü: “Al Beni”

Alternatif sahnelerin güçlü vokaliyle sevilen ismi Müjde Kızılkan, yeni şarkısı AL BENİ ile bu kez yönünü tamamen Türkçe popun dinamizmine çeviriyor.

Sözü ve müziğiyle kitleleri yakalayacak bir forma sahip olan yepyeni teklisi “Al Beni”, tam anlamıyla radyo dostu saf pop aranjesiyle dinleyiciyi keyifli bir yolculuğa çıkmaya aday.

Gulyabani” albüm sürecindeki mistik ve karanlık sound ile beraber Müjde Kızılkan, “Al Beni” ile diskografisinde yüksek tempolu ve parlak bir pop sayfası da açtı. Şarkı, ilk saniyesinden itibaren kulakları yakalayan pop altyapısı, akılda kalıcı melodik yürüyüşü ve radyo dostu enerjisiyle tam bir yaz şarkısı.

Romantik tereddütleri ve mesafeleri tamamen ortadan kaldıran “Al Beni”, aşkı korkusuzca ve tutkuyla sahiplenen bir hikayeyi anlatıyor. Sözleri Müjde Kızılkan’a, müziği Müjde Kızılkan ve Mehmet Özen’e ait olan parçanın aranjör koltuğunda ise şarkıyı tam bir radyo hitine dönüştüren Mehmet Özen oturuyor. AL BENİ’nin videosunu ise Alperen Denizer çekti.

Müjde Kızılkan AL BENİ tüm platformlarda yayında.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
@DarkredBlue61 dinlemeyin izlemeyin
Sonra yanarsıııınnn
Sende güzele bakmak sevaptır diyenlerdenmiydin?
Öte tarafta gözüne 🔥 soktuklarında
Hatırlarsın bu laflarını

PALA.

PALA.

Üye

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Yasaklanan Albeni reklamı
Önce güldüm sonra düşündüm daha sonra üzüldüm ve bunların hepsi on saniye içinde gerçekleşti
Neyse konu ben değilim

Reklam yapma
Ülker boykot ediyoz