Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık nadir abialamayan arkadaşlar için yararlı olmuş
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
sağol Halit..
ozg11
Üye
SERTİFİKAYI heryerden değilde sağlam yerden alın... Yoksa sıkıntı çekeceksiniz eminim!!
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
opdadan alınan sertifikada bile hata oluyor şansa kalmış..
memocan1233
Üye
kontrol derken nasıl kontrol etcem birde 5530 için oluyo dimi
teşekkürler şimdiden
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
sign programlarıyla bir programı deneyeceksin eğer telefonuna sorunsuz kuruluyorsa bir sorun yoktur..bütün telefonlar için olur canım..
cbas
Üye
hocam 5800v40 için olurmu burada anlatılanlar
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tabii ki olur canım..
cbas
Üye
12 saat içinde geleceğini söylüyo
kontrol etmek için aynı şeylerimi tekrarlıyoz?
burdan indirdiğimiz dosyayı telefona yükleyince her türlü programı yükleyebilirmiyiz telefona?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
kontrol etmek için aynı şeyleri yapıyorsun..onu indirince hemen program yükleyemiyorsun onun için signsis adlı programı cebe kurup onunla proları sertifikalaman gerekir..cepte sertifikalama diye ararsan bulursun..
skader
Üye
eywallah nadir güzel paylaşım 12 saat içinde sertifikam hazırlanacakmış
tesekkurler dun gece 12saat beklememi soyledi. Simdi indirdim
mcs003
Üye
allah razi olsun günlerce ugrasip alamadim sertifikayi 12 saatte aldim kardesim klawyene zeval vermesin allah ... calismiyo diyenler icin bi günde aldim...
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tamam sertifikayı dene bakalım bir sorunu çıkacak mı o da önemli..
cbas
Üye
nadir abi bende aldım sertifica ama ben mi yapamadım serrtifikadamı hata var bi işe yaramadı siz bi bakabilirmisiniz imeil no:357988037465304
2 gündür uğraşyorum zahmet olmasa bakabilirmisin