Sertifika İşini Çözen Site Kesin 1 sn'de Sertifikalı olun :) 11 TEMMUZ 2011 !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika İşini Çözen Site Kesin 1 sn'de Sertifikalı olun :) 11 TEMMUZ 2011 !!!!
Arkadaşlar çoğu kişi sertifika alamadığından kafayı sıyırmak üzere düne kadar bende öyleydim bi telefon için sertifika lazımdı aradım o site denedim bu site denedim olmadı taki bunu bulana kadar aşşağıda verdiğim linkten siteye üye olun
ÖNEMLİ UYARI: ÜYELİK İÇİN HOTMAİL KABUL ETMİYOR BEN YAHOO İLE ALDIM
ÜYE OLDUKTAN SONRA MAİLİNİZE AKTİVASYON LİNKİ GELİCEK MAİLİNİZDEN LİNKE TIKLAYIN HESABINIZ ARTIK AKTİF DURUMDA ŞİMDİ SİTEDE DİREK İMEİ YAZACAĞINIZ YER GELİCEK İMEİNİZİ YAZIN YAZDIKTAN SONRA CERTİFİCATE gibi birşey var direk tıklayın hemen inicek yok 1 hafta sonra yok 3 gün gibi bekletme yok saniyesinde indirin .cer dosyalarınızı 2 tane :)

İŞTE LİNK : BURDAN KAYIT OLUN burda adres kısmı felan var o bölümü komple boş bırakın sadece
Information

First name
Last name
Email address

New password
Confirm new password
Country
Developer Details

bu bölümü doldurun sonra aktif edin mailinizden tamam dır

EĞER ÇALIŞIRSA MESAJIMI BEĞENİN YOKSA MESAJ ATIN YARDIMCI OLURUM ONLİNE İSEM TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN KESİN YÖNTEM

----------Eklendi @ 12:06:38 ---------- Yazıldı @ 12:00:38 ----------

resim burda download certificate ile indirin hemen :) ana konuya ekleyemedim adminler temizlik yapıyo heralde düzenlenirse ana konuya eklerim bunu

----------Eklendi @ 12:09:39 ---------- Yazıldı @ 12:06:38 ----------

değerli adminler bu arada ben mesajımı düzenleyemiyorum resim linki yanlış gelmiş 502 getaway diye boş sayfa çıkıyo sonrada geçersiz admin ile görüşün diyor ?

----------Eklendi @ 12:10:46 ---------- Yazıldı @ 12:09:39 ----------

ve birde site manyak derecede yavaş durumda girene kadar akla karayı seçiyorum diğer siteler çok hızlı açılmasına rağmen ?

• Beğen
Tepkiler: kenan214 ve darknessx

jeosalih

jeosalih

Üye
bu site hakkında forumdaki 3 konu bu. Arkadaşım verdiği sertifika örnek sertifika. Dikkatinizi çekmediyse yukarıda solda üye adının yanında onaylanmamış hesap yazıyor. Yani hesap onaylanana kadar (artık kaç gün sürerse) beklicez. Anında indiremiyoz yani.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
bu site hakkında forumdaki 3 konu bu. Arkadaşım verdiği sertifika örnek sertifika. Dikkatinizi çekmediyse yukarıda solda üye adının yanında onaylanmamış hesap yazıyor. Yani hesap onaylanana kadar (artık kaç gün sürerse) beklicez. Anında indiremiyoz yani.
ben daha dün indirdim örnek mi ? bak ona bakmadım olabilir eğer öyle ise konuyu sileyim hemen

----------Eklendi @ 12:29:56 ---------- Yazıldı @ 12:20:31 ----------

ha bu arada yanlışın var bende ilk başta bu kadar kısa sürede verirmiki diye tereddüt ettim bi başka hesap açtım bi deneme yapayım dedim imei yazmayınca o download certificate olmuyor yani senin imeine göre buyüzden sorun yok dene bi istersen imeinle sertifika al bi unsigned uygulamayı signedle site içinde de yapabilirsin cevabını bekliyorum ben sertifikamı daha kullanamadım dayımın telefonuna almıştım tel daha elime geçmedi ona göre konuyu sileyim olmuyosa

jeosalih

jeosalih

Üye
Site sertifika verebilir ona bişey demiyorum. Ama anında sertifika vermiyor. Üye oluyorsunuz sonra imei numaranızı giriyorsunuz dediğin gibi sağ altta sertifika indir var. Tıklayın indirin ama o sertifika geçersiz. Nedenmi kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğiniz yerin hemen yanında onaylanmamış hesap yazıyor. Yani onaylanmasını bekleyip sonra indireceğiz sanırım. Nekadar bekleriz bilmiyorum ama anında indirilen sertifika ile 3 uygulumayı sertifikalayıp N97 Mini v30 a attım sertifikayla ilgili hata verdi.

----------Eklendi @ 12:47:49 ---------- Yazıldı @ 12:45:22 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...syasi-alma-cozumuu-buldum-sonunda-517691.html bu konuda bu siteyle ilgili bu gün açıldı bu konuyu açanda sertifika aldım ama olmadı yazmış :vur

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
bu yüzde yüz nokia nın işi sertifikaya savaş açmış desenizde hiç bir site çalışmıyor :S

bekir72

Üye
e ondan sonra ne yapıyoruz dosyaları indirdikten sonra yani ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt