BL@DE02
Üye
Sertifika İşini Çözen Site Kesin 1 sn'de Sertifikalı olun :) 11 TEMMUZ 2011 !!!!
Arkadaşlar çoğu kişi sertifika alamadığından kafayı sıyırmak üzere düne kadar bende öyleydim bi telefon için sertifika lazımdı aradım o site denedim bu site denedim olmadı taki bunu bulana kadar aşşağıda verdiğim linkten siteye üye olun
İŞTE LİNK :
Information
First name
Last name
Email address
New password
Confirm new password
Country
Developer Details
bu bölümü doldurun sonra aktif edin mailinizden tamam dır
----------Eklendi @ 12:06:38 ---------- Yazıldı @ 12:00:38 ----------
ana konuya ekleyemedim adminler temizlik yapıyo heralde düzenlenirse ana konuya eklerim bunu
----------Eklendi @ 12:09:39 ---------- Yazıldı @ 12:06:38 ----------
değerli adminler bu arada ben mesajımı düzenleyemiyorum resim linki yanlış gelmiş 502 getaway diye boş sayfa çıkıyo sonrada geçersiz admin ile görüşün diyor ?
----------Eklendi @ 12:10:46 ---------- Yazıldı @ 12:09:39 ----------
ve birde site manyak derecede yavaş durumda girene kadar akla karayı seçiyorum diğer siteler çok hızlı açılmasına rağmen ?
ÖNEMLİ UYARI: ÜYELİK İÇİN HOTMAİL KABUL ETMİYOR BEN YAHOO İLE ALDIM
ÜYE OLDUKTAN SONRA MAİLİNİZE AKTİVASYON LİNKİ GELİCEK MAİLİNİZDEN LİNKE TIKLAYIN HESABINIZ ARTIK AKTİF DURUMDA ŞİMDİ SİTEDE DİREK İMEİ YAZACAĞINIZ YER GELİCEK İMEİNİZİ YAZIN YAZDIKTAN SONRA CERTİFİCATE gibi birşey var direk tıklayın hemen inicek yok 1 hafta sonra yok 3 gün gibi bekletme yok saniyesinde indirin .cer dosyalarınızı 2 tane
İŞTE LİNK :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BURDAN KAYIT OLUN burda adres kısmı felan var o bölümü komple boş bırakın sadece Information
First name
Last name
Email address
New password
Confirm new password
Country
Developer Details
bu bölümü doldurun sonra aktif edin mailinizden tamam dır
EĞER ÇALIŞIRSA MESAJIMI BEĞENİN YOKSA MESAJ ATIN YARDIMCI OLURUM ONLİNE İSEM TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN KESİN YÖNTEM
----------Eklendi @ 12:06:38 ---------- Yazıldı @ 12:00:38 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resim burda download certificate ile indirin hemen
ana konuya ekleyemedim adminler temizlik yapıyo heralde düzenlenirse ana konuya eklerim bunu----------Eklendi @ 12:09:39 ---------- Yazıldı @ 12:06:38 ----------
değerli adminler bu arada ben mesajımı düzenleyemiyorum resim linki yanlış gelmiş 502 getaway diye boş sayfa çıkıyo sonrada geçersiz admin ile görüşün diyor ?
----------Eklendi @ 12:10:46 ---------- Yazıldı @ 12:09:39 ----------
ve birde site manyak derecede yavaş durumda girene kadar akla karayı seçiyorum diğer siteler çok hızlı açılmasına rağmen ?