-Andromeda-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefonu teslim alayım mı peki yoksa kabul etmiyip serviste mi bırakayımNasıl su aldıgını ve nasıl kullanıcı hatası oldugunu yani sebebını kagıda döktürüp dogru tüketici heyetine gideceksin
İşte bu yüzden servis işini hiç sevmem .Cihazı servise bıraktım ama ekran stokları bitmiş samsung türkiyenin o yüzden baya uzun sürebilirmiş...
20 iş gününü geçer dedi adam geçerse değişim istersin daha iyi olur dediler. Yasal olarak kaç günde değişim istenebiliyor ?İşte bu yüzden servis işini hiç sevmem .
Aynen benim bildiğimde 20 gün ama bu zaman içerisinde geçiçi telefon veriyolarmış bildiğim kadarıyla ama kesin bir bilgim yok yani siz ortalama bir ayı gözden çıkarın.20 iş gününü geçer dedi adam geçerse değişim istersin daha iyi olur dediler. Yasal olarak kaç günde değişim istenebiliyor ?
Firmalar genelde yıldırma politikası izliyor değişimlerde cihazı yeniletebildiğime şükretmem lazım eğer geçerse..Telefon yapılsa dahi vazgeçtim diyerek 20 iş günü sonunda telefon paranıda alırsın
Süre olarak evet çok iyi kısa sürede geldi ama buda hayatıma böyle tuhaf bir anı olarak kaldı diyim ne diyim...Ben bu güne kadar garanti işine hiç güvenmem ama Allah muhtaç etmesin insan bazen muhtaç oluyor tabi yapacak birşey yok. Kardeş bence çalışıyorsa sorun yoksa hiç dert etme. Ama yinede iyi gelmiş.
Not: bu yazacağım mesaj başarı ile alakalı değil Samsung un kendi servisi ile alakalıdır...
Bu gün canlı destekten takip kodum ile sorgulama yaptırdım bana cihaza ait istenilen parçanın servise geldiği ama onarımın benim isteğim ile iptal edildiği söylendi. Hemen servise gitim alel acele servisteki görevli bana böyle birşeyin olmadığını cihaza (ekran lekesi için giden cihaza!) kalibrasyon yapıldığını söylediler şaşırdım dedim ne kalibrasyonu bana canlı destekten parça istendi deniyor dedim kadın bana hayır sadece kalibrasyon yapılmış dedi telefon bi geldi her yanı (ekranın ) jelatin ile kaplı dedim madem kalibrasyon yapıldı neden ekranda jelatin var. Dedikleri şey şu " Arkadaşlar kalibrasyon yapınca arkadaşalr bazen jelatin takabiliyor çizilmesin diye" Aldım baktım telefonu ekrandaki leke yok gitmiş, var olan tüm çizikler ile beraber. Dahada ilginç yanı cihazı servise verirken teknisyen ekranında S6 Edge için Türkiyede ekran stoğu no stock olarak görünüyordu ve 20 günden önce gelmez deniyordu. Buda böyle çok saçma bir anı oldu. Acaba cihaza yan sanayi ekran taktılar da gizlemeye mi çalışıyorlar diye de düşünmüyor değilim...
Kalibrasyon kasıt ne yapmışlar bildiğim kalibrasyon ise kodu vardı onun onu giriyorsun kalibrasyon yapıyordu yanlış bilmiyorsam.Not: bu yazacağım mesaj başarı ile alakalı değil Samsung un kendi servisi ile alakalıdır...
Bu gün canlı destekten takip kodum ile sorgulama yaptırdım bana cihaza ait istenilen parçanın servise geldiği ama onarımın benim isteğim ile iptal edildiği söylendi. Hemen servise gitim alel acele servisteki görevli bana böyle birşeyin olmadığını cihaza (ekran lekesi için giden cihaza!) kalibrasyon yapıldığını söylediler şaşırdım dedim ne kalibrasyonu bana canlı destekten parça istendi deniyor dedim kadın bana hayır sadece kalibrasyon yapılmış dedi telefon bi geldi her yanı (ekranın ) jelatin ile kaplı dedim madem kalibrasyon yapıldı neden ekranda jelatin var. Dedikleri şey şu " Arkadaşlar kalibrasyon yapınca arkadaşalr bazen jelatin takabiliyor çizilmesin diye" Aldım baktım telefonu ekrandaki leke yok gitmiş, var olan tüm çizikler ile beraber. Dahada ilginç yanı cihazı servise verirken teknisyen ekranında S6 Edge için Türkiyede ekran stoğu no stock olarak görünüyordu ve 20 günden önce gelmez deniyordu. Buda böyle çok saçma bir anı oldu. Acaba cihaza yan sanayi ekran taktılar da gizlemeye mi çalışıyorlar diye de düşünmüyor değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?