buroplus
Üye
Değerlendirmen için saol(1 yıl daha kullan bence yenisi al s
önerilerim 1 gb ram daha ekle
) ben o bilgisayarı pek kullnamıyorum ZatenDeğerlendirmen için saol(1 yıl daha kullan bence yenisi al s
önerilerim 1 gb ram daha ekle
) ben o bilgisayarı pek kullnamıyorum Zatenönerilerimbide ben söliyim kesin pc gitmiş dicen ama olsun
inter pentium 4 cpu 3.06 ghz 1.5 gb ram atı radeon (sapphire) HD 2450 512 mb 112 program 54 oyun 150 gb harddisk 0 format 1 ram yanmıştı1 powersupley patlattım
1 ekran kartı aşırı ısınmadan yandı 1 harddisk tanım sorunu
PC nin öz geçmişi bu![]()

zamanı çoktan geçmiş 6 ay sonra yeni pc gerekliBenim pc gülünecek durumda ama
İntel pentium4 3.20 ghz cpu
512 mb ram
Ekran kartı on board
Xp
foxconn anakart
PC me ram ve ekran kartı alıcam hangisini tavsiye edersin ?
Bütçe 350 tl
yazık olmuşekran karı daha 2 aylık![]()
1gb ram daha ekle1gb ram
256 ekran kartı max. 358mb mış
pentium dual-core inside
süper sistem 4-5 yıl daha kullanintel core 2 duo cpu e 7600 3.06ghz 4 gb ram nvıdıa ge force 9800 gt win 7 ultumate 64 bit =)))) bide 1 terabaytcık=1024 gb hafısa=)))

1-2 yıl daha kullan bence oyun oynamayacaksan çok kötü değilAMD athlon x2 dual core +4000 2.11 ghz nvdia 8400 gs 2gb ram..bu makine yaklaşık 4 senelik acaba kaç sene daha gider yada çoktan şi bittimi![]()
Şunu söyleyeyim Bilgisayarın Performansından memnunum...
artık gitdiği yere kadar...
1-2 yıl daha kullan bence oyun oynamayacaksan çok kötü değil
aynı öz. sahip bilgisayarım(eski) var
önerilerim
windows 7 ultimate x64 bit yükle
anakartına uyuyorsa Mobility Radeon 9800 alabilirsin bunu alırsan 2gb ram daha eklersin yeni pcye ihtiyacın kalmaz

2.el pc almaSAOLASIN
bişey daha varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama oyun için sadece internet için ne dersin iyimi sence![]()

güzel sistem keşke ps3 almasaydın ben aldım pişman oldum....1 GB DDR3 Nvidia GeForce 9800 GT
AMD Athlon 64 X2 1.90 GHZ Çift Çekirdekli
2 GB DDR2 800 MHZ Ram
Windows 7 Ultimate 32 Bit
uzun bir süre pcmi yenilemeyi düşünmüyorum.zaten ps3 aldım artık onda oyun oynuyorum.
bu arada mafia 2'den herşey fu llde ( 1920x1080 çözünürlük ) sadece physx kapalı 30 fps aldım![]()
2.el pc alma
--------------- Ekleme ---------------
güvenmediğin kişiden