Bana Bu Özelliklerdeki Teli Bulun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
:angry:
Bende hala telefon alamadım, arıyorum fıldır fıldır hangisini alsam hangisini alsam diye, geçende konu açtım ve beklentilerim seninkinden farksız değil.. bikac arkadas iphone 4 önerdi, çoğunluk olarak optimus black'i önerdiler. Bi baktım özelliklerine android 2.2 froyo gkey wifi direct derken fiyatı parlaklığı kalınlığı ağırlığı felan hoşuma gitti, bi elimde test ettimde en iyi smartphoneler arasında diyeibilirim. Su an alma aşamasındayım birazda promosyon olmasını bekliyorum hani :naughty: nova display, ön kamerasının 2mp olması google marketi felan olması oldukça güzel.. Bakalım alıcam galiba, ben bide oyun delisiyim umarım oyun konusundada iyidir :hmmm

Telefon kıyakmış.. Android çok moda oldu ya bi Nokia kullanmıyor :ehe

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
C06-01 derim. Symbian 3 işletim sistemi var. İhtiyaçlarını karşılayacak bir telefon. C6-00 ile karıştırma almaya gidersen. Tabii androidli bir cihaz daha tavsiyemdir. Bütçeni de belirtirsen daha kolay olacaktır öneri yapmamız.

Fakat uslubunu hiç beğenmedim onu belirtmeden geçemicem. Alıp evine de getirelim istersen.

Ocean258

Ocean258

Üye
smarphone almak ıstıyorsan gercekten dolgona'nın dedıgı gıbı Lg optımus black'e bakmanı tavsiye ederim. diğer smartphone lara gore fıyatı cok daha uygun ve kullanıcıyı cezbedecek bı cok ozelliğe sahip, on kamerasının 2.0 olması nova display gibi.. bi bak derım..

baranselona

baranselona

Üye
hocam elimde monte var benim telefonda q klavye yok mesaj yazarken nasıl oluyo bu iş anlam veremmedim :allalla:

yeni yazılımla geldi kardeş:oke: forumda okadar konu açıldı nasıl bilmezsin...:islik

Monte'de öyle bişey yok seni yanlış bilgilendirmişler.
Montede tek olan yazı girişi alfasayısal tuş takımıdır.

bilmeden etmeden ne emin emin konuşuyosun usta var diyosam vardır yalanmı söyleyecem:evet: batmanda videosunu bile koymuş :hmmm kullandığım telefonu bana öğretecekler yahu..:nono:

emreilhans

emreilhans

Üye
samsung galaxy ace :oke:

technoblue

technoblue

Üye
:angry:
Telefon kıyakmış.. Android çok moda oldu ya bi Nokia kullanmıyor :ehe
nokia symbianı geliştirme peşinde hala. bu kafayla ne kadar daha piyasada kalacak allah bilir. lg bu işi çok iyi yaptı optişmus black ve diper smartphone larında kullandığı teknolojiler ve yeniliklerle rakiplerinin arasından sıyrılmayı başaracaktır.

Ocean258

Ocean258

Üye
sıyrıldıda bence zaten.. şuan smartphone almak isteyen biris ya Lg ye bakıyor yada apple yada htc.. gercekten son çıkardıkları optimus black cok guzel telefon..

myth_1905

myth_1905

Üye
yaw bi telefon alınacaksa o da lg optimus black olmalıdırrrr o kadarrr :ehe bak bu video lg optimus black videosu adamlar harbi çalışmışşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt