Bana Bu Özelliklerdeki Teli Bulun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanbicer45

Üye
    Konu Sahibi
Bana Bu Özelliklerdeki Teli Bulun
Dokunmatik olsun 3gsi ve Wifiyı olsun görüntülü konuşma olsa iyi olur ama olmasada farketmez ekran kapasatif olsun kamera önemli değil vede en önemlisi mesaj yazarken dik tutunca tuşlar yan cevirince q klavye çıksın monte alıcaktım fakat q klavye olmadığı için vazgeçtim 5800 ise kalın oldğndn dolayı vazgeçtim bna hangi teli önerirsiniz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c5-03 ya da X6.:)

OğuzcanAbi

Üye
samsung.ace

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
x6.Ama androidli cihazlara bak:ehe

PureFood

PureFood

Üye
Bu başlık ne arkadaşım evine de getirelim mi :naughty:

5800 kalın diyorsan X6 derim ya da daha üst C6-01, C7 vs ..

hoss

hoss

Üye
S.e x8 veya galaxy gio dan birini al

• Beğen
Tepkiler: 61semih
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:yuru

baranselona

baranselona

Üye
:hmmm montede q klavye var seni yanlış bilgilendirmişler......

farukozer4444

farukozer4444

Üye
bütçe sınırın var mı

Utku

Utku

Üye
c6-01,c7

ultrayer6

ultrayer6

Üye
c7 al düşük bütçeli isen. Hem symbian 3 hem daha gelişmiş özellik olarak hem daha ucuz.

PureFood

PureFood

Üye
:hmmm montede q klavye var seni yanlış bilgilendirmişler......

Monte'de öyle bişey yok seni yanlış bilgilendirmişler.
Montede tek olan yazı girişi alfasayısal tuş takımıdır.

61semih

61semih

Üye
okadar cok varkı sende rahatlıkla bulabılrsın zaten|-)

CorbyPro*

Üye
C7 En İyisi İnce Şık Dokunmatiğide Çok İyi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bütçe belirtseydin ona göre yorumda bulunurduk.Bu sekilde Galaxy gio - ace den baslayıp X6,C6-01 C7 N8 deyip iphone 4'e kadar gidebilirz.Ayrıca belirttigin özellikler artık standart telefonlarda bugün almaya karar versen yarın hiç düsünmedigin bi model bile karsılar istediklerini.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Monte al arkadaşım. Monte'de qwerty klavye vardır, lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. Ben kullanıyorum son fw ile aylar önce geldi zaten bu özellik. İşte bu da kanıtı:

Starsley

c6-01 ve C7 ..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c7 alabilirken c6-01e bakılmaz bence. :) o yüzden c7 :)

fireman87

fireman87

Üye
Bende hala telefon alamadım, arıyorum fıldır fıldır hangisini alsam hangisini alsam diye, geçende konu açtım ve beklentilerim seninkinden farksız değil.. bikac arkadas iphone 4 önerdi, çoğunluk olarak optimus black'i önerdiler. Bi baktım özelliklerine android 2.2 froyo gkey wifi direct derken fiyatı parlaklığı kalınlığı ağırlığı felan hoşuma gitti, bi elimde test ettimde en iyi smartphoneler arasında diyeibilirim. Su an alma aşamasındayım birazda promosyon olmasını bekliyorum hani :naughty: nova display, ön kamerasının 2mp olması google marketi felan olması oldukça güzel.. Bakalım alıcam galiba, ben bide oyun delisiyim umarım oyun konusundada iyidir :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt