Bana Acil Bir Bilgisayar Toplamam lazım

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
[/doublepost]Anakartında M2 SSD portu yok ise SanDisk sana yeter de artar bile. Kingstona boşuna para verme

Ana Kart bunlar yazıyor depolama hakkında

AMD SB950 kontrolcüsü :
6 x SATA 6Gb/s port(s), Siyah,
Raid Desteği 0, 1, 5, 10
1 x M.2 Socket 3, , with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE 2.0 x4)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
arada bir belki oyun oynarım pc yi pek kullanan biri değilim ama azbucuk zevkimizde var
CS:GO ya da LoL gibi oyunlar oynamayacaksan sıkıntı olmaz. Bahsettiğim ürünün gecikme süresi 5ms zaten. LG sitesinde monitör olarak geçiyor. Tv tuner vs yok. Daha ucuz fiyatlara bulabilirsin ama sana bi örnek atayım. Bir ara teknosa da 649 tl görmüştüm ama tükenmiş

Ana Kart bunlar yazıyor depolama hakkında

AMD SB950 kontrolcüsü :
6 x SATA 6Gb/s port(s), Siyah,
Raid Desteği 0, 1, 5, 10
1 x M.2 Socket 3, , with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE 2.0 x4)
Güzel özellikler. M2 portu önemli. Önce sistemi topla. En sonunda kalan paraya göre SATA SSD ya da M2 SSD seçimini yaparsın. SATA SSD Okuma 500mb Yazma 400mb civarında olur. M2 SSD Okuma 2500mb yazma 1500mb civarında. Bu değerler yaklasık saniyedeki okuma yazma hızlarıdır

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
CS:GO ya da LoL gibi oyunlar oynamayacaksan sıkıntı olmaz. Bahsettiğim ürünün gecikme süresi 5ms zaten. LG sitesinde monitör olarak geçiyor. Tv tuner vs yok. Daha ucuz fiyatlara bulabilirsin ama sana bi örnek atayım. Bir ara teknosa da 649 tl görmüştüm ama tükenmiş

Güzel özellikler. M2 portu önemli. Önce sistemi topla. En sonunda kalan paraya göre SATA SSD ya da M2 SSD seçimini yaparsın. SATA SSD Okuma 500mb Yazma 400mb civarında olur. M2 SSD Okuma 2500mb yazma 1500mb civarında. Bu değerler yaklasık saniyedeki okuma yazma hızlarıdır

benim pc de bu oyunlar bunları oynarım sadece

batfeild 3 ve 4 serisi
need for speed run
call of duyt serisi
crysis 3 var birde

birde batfeild 1 merak ediyorum işte

bu oyunlar bende var ama bunları sık bir şekilde oynamıyorum pc çok nadir açarım açarsamda video düzenlerim
oyun oynayan olursa oda abim oynar oda pek sık oynamaz

eğer güzel büyük motiör varsa düşebilirim 80 90 cm kadar büyük :)

MaxipmaN

Üye
fx6300 tarih oldu, fx 8350 iş görür. fx6300 ile fps oyunu kulağa garip geliyor 1366x768 veya 1440x900 ile oynanır illa oynanacaksa

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
fx6300 tarih oldu, fx 8350 iş görür. fx6300 ile fps oyunu kulağa garip geliyor 1366x768 veya 1440x900 ile oynanır illa oynanacaksa
o_O ney

kardeş bilmiyorum 2 .el işte garantiside varmış düşünüyoruz siz düşüncelerinizi siz yazın biz abimle değerlendirme yapacağız .

ama genel olarak benim o attığım fotoğraftaki malzemeler alınacak . nakit alınacak bunların hepsi 3000 tl nakit acıyorum valla paraya :züü::züü:

MaxipmaN

Üye
o_O ney

kardeş bilmiyorum 2 .el işte garantiside varmış düşünüyoruz siz düşüncelerinizi siz yazın biz abimle değerlendirme yapacağız .

ama genel olarak benim o attığım fotoğraftaki malzemeler alınacak . nakit alınacak bunların hepsi 3000 tl nakit acıyorum valla paraya :züü::züü:
intele göre fx serisi performansta çok geride, fps oyunların da fps önemli olduğundan bazen can sıkıcı olabilir bu durum. sıfır amd almam ama ikinci el belki mantıklı olabilir geçici bir süre.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
intele göre fx serisi performansta çok geride, fps oyunların da fps önemli olduğundan bazen can sıkıcı olabilir bu durum. sıfır amd almam ama ikinci el belki mantıklı olabilir geçici bir süre.
Zaten neden amd anlamış değilim. O paraya çok güzel intel sistemler var

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ben işlemcinin serini yanlış anlamışım 400 tl ye alacağım işlemci amd fx8300
imiş ben yanlış anlamışım .

ve sistemin devamı böyle olacak boyle bir karar verdim sizce nasıl

Linkleri Gizledim

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sizce Nasıl Böyle düşüyorum haftaya Sipariş vereceğim.

Ama Ekran Şüphelerim var iyimi sizce

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Üst Alt