Sayılar değil kardeşim . Sadece kopyala kes yapıştır falan var sayıların altında. Onları qwert nin altı boş oraya alabilirmiyiz diye demiştim yani güzel olur sola çekmek le uğraşmayız klavyeyi
bu temalari nasil yaptiginizi da anlatirsaniz cok guzel olur ayrica baidu yeni surumunde uzantiyi degistirmis bu yuzden buradaki temalari kullanamiyorum yardimci olabilirseniz sevinirim
Symbian Belle de boyle bir sorun var anlayamadım Symbian belle uyumlu bir baidu input bulunması lazım.Sonra bu temaları kullanabilirsiniz. Benim s'3 cihazım olmadıgı için fazla ilgilenemiyorum.
İphone 3'ün yatayını ben kullanıyorum sorunsuz sekilde.
Kullandıgın baidu versiyonu farklı ve dosyalarla uyumsuz bir versiyon olabilir eger farklı bi uygulama kullanıyosan sen konu basında verilen baidu input'u kullan ve tekrar yüklemeyi dene.
İphone 3'ün yatayını ben kullanıyorum sorunsuz sekilde.
Kullandıgın baidu versiyonu farklı ve dosyalarla uyumsuz bir versiyon olabilir eger farklı bi uygulama kullanıyosan sen konu basında verilen baidu input'u kullan ve tekrar yüklemeyi dene.
arkadas su wp7 de ki yon tuslarini ve gulucugu tr karakter olann yatayna eklesene ya cok makbule gecef vallaaa ama su liominst e yatay icinde tr karakter olsa ii olur su an wp7 ile yaziyorum
- - - Eklendi - - -
gercekten çok güzel ama türkçe karakteri yatay olana eklemelisin bence çünkü genelde yatay kullanılıyor
arkadas su wp7 de ki yon tuslarini ve gulucugu tr karakter olann yatayna eklesene ya cok makbule gecef vallaaa ama su liominst e yatay icinde tr karakter olsa ii olur su an wp7 ile yaziyorum
- - - Eklendi - - -
gercekten çok güzel ama türkçe karakteri yatay olana eklemelisin bence çünkü genelde yatay kullanılıyor
arkadaşın yaşadığı sorunu bende yaşadım ama hallettim. Rardan x plore ile çıkarma freeunrar gibi bir programla çıkart yükle büyük ihtimalle sorun kalmaz. X plore çoğu sis dosyasınıda bozuyor.