BADA 1.2 KIES asya ülkelerinde yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

omaray

Üye
badanın osunu eşekler kovalasın. pişmanlar oldum aldığıma şu telefonu. Ya androidli bi tel yada iphone başkası hikaye hele bada tam bi kepazelik.

mustekaslan

mustekaslan

Üye
evet baktım JL2 ye dostum browser 2.2 biraz daha hızlı sayfa açıyor sanki, flash desteği yok :( cihaz hızı 1.0.2 den çok daha fazla değil, oyun performansına bakmadım henüz tabii, mesaj yazma daki spywe midir ne haltsa o yok yada ben bulamadım veya yapamadım, bilen varsa sölesin ? şarjı az mı çokmu gider şu an bişi diyemem ve kies programını çalıştırdım telefonu hemen gördü, hatta yazılım güncelle kısmına tıkladım orda XXJL2 değilde başka bi şey yazdı o da ilginç, NEDEN BÖLE YAZDI BİLEN VARSA AÇIKLARSA BÜYÜK HAYRA GEÇER? ilgili resmin linkinide veriyorum ( ) ama onun dışında bi dalga dümen yok geçsen de olur geçmesende herhalde asıl evrim 2.0 da gerçekleşece benimki kalsın böyle fark etmiyo çünkü

teoalp

teoalp

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeşim bu browser olayı canımı sıkıo. Cok kasıo nette dolanırken. Bu sorun sizde de var mı ?
Birisinde duymustum. O yuzden JL2 kursam mı dıorum :D

:evet: bazı sitelerde oluyor ama çok kasmıyor.yine de sen bilirsin tabi ...

--------------- Ekleme ---------------

evet baktım JL2 ye dostum browser 2.2 biraz daha hızlı sayfa açıyor sanki, flash desteği yok :( cihaz hızı 1.0.2 den çok daha fazla değil, oyun performansına bakmadım henüz tabii, mesaj yazma daki spywe midir ne haltsa o yok yada ben bulamadım veya yapamadım, bilen varsa sölesin ? şarjı az mı çokmu gider şu an bişi diyemem ve kies programını çalıştırdım telefonu hemen gördü, hatta yazılım güncelle kısmına tıkladım orda XXJL2 değilde başka bi şey yazdı o da ilginç, NEDEN BÖLE YAZDI BİLEN VARSA AÇIKLARSA BÜYÜK HAYRA GEÇER? ilgili resmin linkinide veriyorum ( ) ama onun dışında bi dalga dümen yok geçsen de olur geçmesende herhalde asıl evrim 2.0 da gerçekleşece benimki kalsın böyle fark etmiyo çünkü

1.2 de sadece firmware stabil edildi.gerçek görsel değişim 2.0 da ;)

mustekaslan

mustekaslan

Üye
Ya agalar ben bu XXJL2 yi yukledim ama bu SWYPE denen ozellik yok bunu nasil kullanacaz bilen varsa lutfen solesin ?

--------------- Ekleme ---------------

Tamam tamam buldum swype. yi, kayınço söyledi. biliyormus o :D. onda da i9000 Galaxy var.

teoalp

teoalp

Üye
    Konu Sahibi
ok bulmuşunuz edit :)

Anußis

Anußis

Üye
badanın osunu eşekler kovalasın. pişmanlar oldum aldığıma şu telefonu. Ya androidli bi tel yada iphone başkası hikaye hele bada tam bi kepazelik.

kardeşim bilip bilmeden sadece konuşuyorsun .. android mağazalarına vs. girmek için garanti dışına çıkman bile gerekiyor. bunları göze alıp bir sürü işlem yapıyorsun eline 1 program vs geçiyor bununla rahatmı edeceksin eğer edeceksen git android al

10 senelik symbianı 1 senelik BADA Ezip geçti biraz daha üstünde durulursa android falanda kalmaz

hem androidde 7 ev ekranı olabiliyor

badada 11 tane yapabiliyorsun