BADA 1.2 KIES asya ülkelerinde yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

erem.qns

erem.qns

Üye
zaten badayı satıcam 'yi bekliyorum geldigi gibi alıcam bir çok telefonu solluyacak bi cihaz

--------------- Ekleme ---------------

deli para verdim wave ilk çıktıgında yazık olduuu

Galaxy Vibrant'a benzio görünüş olarak sanki. Ama güzel :oke:

mavrick

mavrick

Üye
arkadaslar bada 1.2 rusyadada halen cikmadi onlarin forumda su yaziyo:avrupada bada 1.2 guncellemesi cikti daha beklicez subata dogru cikacak""" birtek turkiye degil bu durumu yasayan hemen samsungu kotuleye basliyosunuz ,ne bicim adamlarsiniz anlamadim

TozteL

Üye
arkadaşlar az önce samsung yetkili servisi aradım fakat onlarında bi bilgisi yokmuş gelecekmi avrupada varmı yokmu diye. ama dün akşam mail attım bana şu cevabı yolladılar :
''GT-S8500 model cihazınız "Bada 1.0 İşletim Sistemi" özelliğine sahiptir, 1.2
versiyonu bulunmamaktadır. 1.2 versiyonunu araştırıp yükletmeniz sonucunda
cihazınızda oluşabilecek sorunlarda sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek
isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

ganster86

Üye
az sabredin samsung hiç olmazsa nokia gibi sorunlu yazılım çıkarmıyor geç veriyor ama sorunsuz veriyor nokia ise erken verip sorunlu veriyor:D

m_iyikarsak

Üye
ben kies 1.53 ten bada 1.2 yi yukledım kies 2.0 olmuyordu hata verıp durdu kaldırıp 1.53 ten guncelledım

teoalp

teoalp

Üye
    Konu Sahibi
1.02 aslında benim için gayet iyi ve stabil ama heves işte :) 1.2 çıksada kursak diyorum.
bir de hatırlatma yapayım.burada illegal kurulumla 1.2 yi kullanan arkadaşların gazına gelipte Kies harici kurulum yapmayın.yok flash'tır yok boot'tur.BADA 1.2 resmi yolla kurmak sadece Kies ile olur. Kies harici tüm kurulumlar illegaldir. sonra telefon elinizde servis yollarına düşmeyin.bekleyin kies e gelince paşalar gibi en doğru versiyonu yasal olarak kurun .tavsiye ederim ;)

erem.qns

erem.qns

Üye
1.02 aslında benim için gayet iyi ve stabil ama heves işte :) 1.2 çıksada kursak diyorum.
bir de hatırlatma yapayım.burada illegal kurulumla 1.2 yi kullanan arkadaşların gazına gelipte Kies harici kurulum yapmayın.yok flash'tır yok boot'tur.BADA 1.2 resmi yolla kurmak sadece Kies ile olur. Kies harici tüm kurulumlar illegaldir. sonra telefon elinizde servis yollarına düşmeyin.bekleyin kies e gelince paşalar gibi en doğru versiyonu yasal olarak kurun .tavsiye ederim ;)

Aynı fikirdeyim 1.0.2 gayet stabil aslında dediğin gibi. Bizimkisi heves :aha:

teoalp

teoalp

Üye
    Konu Sahibi
Aynı fikirdeyim 1.0.2 gayet stabil aslında dediğin gibi. Bizimkisi heves :aha:

ancak 1.2 mükemmelmiş(multiloader ile yüklenen versiyon değil ama).hız ve fonksiyon olarak.londrada kullanan kuzenim anlattı.açıkcası beni gaza getiren de o :)

aydink_1903

aydink_1903

Üye
ancak 1.2 mükemmelmiş(multiloader ile yüklenen versiyon değil ama).hız ve fonksiyon olarak.londrada kullanan kuzenim anlattı.açıkcası beni gaza getiren de o :)
XXJL2 Avrupada çıkan Resmi Bada 1.2 nin aynısıdır. Sistem bilgisinde FW nin derlediği gün saat dk bile yazar, Multiloader ile yüklenen XXJL2 ile Avrupaya gelen güncellemenin derlenme tarihine bakarsanız günü değil dk. sının bile tuttuğunu göreceksiniz. Multiloader ile yüklenen derlendiği gün sanırım 23.12 de nete düştü, avrupaya güncelleme ondan 20 gün sonra geldi, yani test edildi onaylandı :)

Kolay Gelsin

teoalp

teoalp

Üye
    Konu Sahibi
XXJL2 Avrupada çıkan Resmi Bada 1.2 nin aynısıdır. Sistem bilgisinde FW nin derlediği gün saat dk bile yazar, Multiloader ile yüklenen XXJL2 ile Avrupaya gelen güncellemenin derlenme tarihine bakarsanız günü değil dk. sının bile tuttuğunu göreceksiniz. Multiloader ile yüklenen derlendiği gün sanırım 23.12 de nete düştü, avrupaya güncelleme ondan 20 gün sonra geldi, yani test edildi onaylandı :)

Kolay Gelsin

güzell kies e düşsede bende kullanmaya başlasam:oke:

aydink_1903

aydink_1903

Üye
güzell kies e düşsede bende kullanmaya başlasam:oke:
Daha var sizin 1-2 ayınız Rusya bile hala Bada 1.0.2 ile uğraşıyor. 2011 yılının ilk FW si Rus ve Bada 1.0.2.

Kolay Gelsin

mustekaslan

mustekaslan

Üye
Valla yadeller ben bugun XXJID surumunu yükledim. gece işten eve gidince de ilk önce XXJK1, sonra da XXJL2 yi yukleyecem ben beklemicem artik :D nasilsa aynisiymis official olanla, merak ettigim bisi var üstadlar biri söylesin lutfen bu JL2 de flash player mu yani browserden film izleyebilcez mi? soruma yanitiniz icin simdiden cok tesekkur ederim.

erem.qns

erem.qns

Üye
Valla yadeller ben bugun XXJID surumunu yükledim. gece işten eve gidince de ilk önce XXJK1, sonra da XXJL2 yi yukleyecem ben beklemicem artik :D nasilsa aynisiymis official olanla, merak ettigim bisi var üstadlar biri söylesin lutfen bu JL2 de flash player mu yani browserden film izleyebilcez mi? soruma yanitiniz icin simdiden cok tesekkur ederim.

Flash player aynı sürüm fakat Dolphin browser 2.2 oluo.
bu arada yuklersen JL2 yi bana bi msj atarmısın ?

mustekaslan

mustekaslan

Üye
Tamam dostum

erem.qns

erem.qns

Üye
mustekaslan

mustekaslan

Üye
valla ben birazdan JL' yi yükleyecem sana da sölerim nasılmış diye :D

tesadüf05

tesadüf05

Üye
valla ben birazdan JL' yi yükleyecem sana da sölerim nasılmış diye :D

ben kullandım jj9 da kal spof yapılmıyo jj9 dan da hiç farkı yok. Ben baktım bu flash işi iyi deil orjinal roma döndüm