BADA 1.2 KIES asya ülkelerinde yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ganster86

Üye
bu ay içinde gelmesse zaten samsung benim gözümde düşer bi daha samsunga bulasmam.

erem.qns

erem.qns

Üye
aynen onumuzdekı hafta gelmezse ıphone 4 alıcam veya 5 i beklicem

teoalp

teoalp

Üye
    Konu Sahibi
sabır arkadaşlar.az kaldı kullanmaya başlayanlar var bile.sorunsuz güzel bir firmware geliyor.:oke:

erem.qns

erem.qns

Üye
Teo sen olmasan valla coktan kurmustum multıolader ıle 1.2
Sen durdurdun saol valla :)

teoalp

teoalp

Üye
    Konu Sahibi
Teo sen olmasan valla coktan kurmustum multıolader ıle 1.2
Sen durdurdun saol valla :)

:) bekle sen kardeşim.zaten kurmaya kalkacağın 1.2 beta bir sürüm.yani developer lar için yayınlanmış eksiklerle ve hatalarla dolu bir sürüm.kısa bir süre sonra tüm hatalardan ve eksiklerden arınmış legal bir sürüm gelecek.dünya kullanmaya başladı bile.ne diyelim ülkemizin hatasından mıdır yoksa samsung un TR yi çok sallamamasındanmıdır bize bir türlü gelemedi :) halbuki samsung Türkiyede çok iyi bir pazara sahip

erem.qns

erem.qns

Üye
Aynen haklısın..
Bu hafta garanti gelir o yüzden içim rahat :)

ilhan261

Üye
şimdi ben bi konuyu anlamadım biri bana sayabilirmi bada 1.0 la 1.2 arasında ne fark VAR !!!!
bende bekliyorum gelsin diye ama bu kadar sabırsızlık yaptıran şeyi birisi anlatsın bana LÜTFEN!!!

alfayek13

alfayek13

Üye
:aha:hadi gelsin artık su sürüm offff

TozteL

Üye
artık ben umudu kestim :S

sonys119

sonys119

Üye
1 aydır gelio bence bu ayda gelmiyecek az aklım olsa n8 alırdım :) samsungun nazını çekeceğime

ganster86

Üye
ay sonuna kadar gelmezse bende wave yi satıp galaksi alıcam

--------------- Ekleme ---------------

samsungta akıl yok asya ülkeleri falan hikaye türkiyeye önem vermiyor o ülkeleri toplasan türkiye etmez..samsung gözümde düşmüştür bir daha samsung hayatta almam.

sonys119

sonys119

Üye
Artık gelsede mındar ettiler getirecekleri güncellemeyi ... bi sürüm çıkdıysa duyurduysan her tarafa yayınlarsın bune gelinlik kız gibi nazlanıp asyaymış avrupaymış allahım ya bu samsungdan bi cacık olmaz :))) telefonu uluslar arası pazarla sonra asya avrupa diye ayır mantığa bak :)

ganster86

Üye
nokia güncelleme çıkardığı zaman bir gün içinde tüm dünyaya veriyor valla samsung falan hikaye nokianın tırnağı olamaz.

elive

elive

Emekli Yönetici
bekliyoruz bakalım...

teoalp

teoalp

Üye
    Konu Sahibi
anlamadığım bir durum var iphone olsun başka markalar olsun,yeni bir güncelleme çıktımı aynı anda tek bir yerden kullanıcılara sunulur.samsung ta bu garip doğrusu.avrupa ve asya ülkeleri yeni sürümü eskittiler bile ama türkiyede daha yayınlanmdaı.gerçekten garip bir durum.bunun açıklamasını cidden merak ediyorum.biliyorum çok kısa süre içinde türkiyede de çıkacak ama neden daha geçç ????:aha:

ilhan261

Üye
bu güncelleme gelicek ama türkiyeye ne kadar öenm veriyolarsa o zaman gelicek ben 1.0 kullanıyodum cok seri ve hızlıydı 1.0.2 yükledim cihaz yavaşladı. telefonu satıcak cok sıkıldım galaxy s android alıcam eger güncellemelerde yavaşlarsa gene....

ganster86

Üye
samsung yazılım konusunda geri çok fırın ekmek yemesi lazım.

ilhan261

Üye
zaten badayı satıcam 'yi bekliyorum geldigi gibi alıcam bir çok telefonu solluyacak bi cihaz

--------------- Ekleme ---------------

deli para verdim wave ilk çıktıgında yazık olduuu