Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
killer53

killer53

Üye
Dostum eline saglık rom guzel olmus :) romda batarya sıkıntısı cekenler 200-800 mhz de kullansın :) cihaz deep sleep e gecıyor batarya sorunu yasamazsınız ekran kapalı ıken cıhazın cektıgı amperaj acıkcası cektıgı guc 0.003 mAh kadar dusuyor bu romu kullananlar ıcın ıyı bır durum ama 0.019 ya da 0.008 ustu olursa kullananlar ıcın batarya sıkıntısı yasatabılır dostum bu konuda bıraz daha dıkkatlı olursa guzel olur elıne saglık boyle devam :)

stuxnet

stuxnet

Üye
Teşekkür ederim hocam.

Tmm v3 romda sol dokunmatik tuş normal s3 gibi olacak. Bunu istemeyen çok kullanıcı var bu yüzden eklemeyi düşünmüyorum

Usta yapma ya ben v3 te sol dokunmatik tuşunu note 4 teki gibi istiyorum bunu iki türlü sağlayamaz misiniz bi cmw ile flashlasak kim istiyosa onu kullansa olmaz mı? Bence en kullanışlı olan tuş o..

abuzer0006

Üye
merhaba youtube sorunu için önerisi olan varmı?

abuzer0006

Üye
yaaa yeni blekota v11 kurmuştum süperdi hiçbir sıkıntı yoktu aziz kardeşim ben onu düzenledim deyince megawipe yaparak yükledim formda daha öncede yazmışlar youtube sorununu aziz kardeşi bekliyecez müsait olunca bi el atar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Hocam sizi bu konuda çok sıkıyoruz farkındayım ama şuan kullandığım romdan pek memnun değilim o yuzden N4 V2 kurucam. Ama ayarlamalar falan uğraştığım için baya Rom değişimi zor oluyor. V3 için kesin bir tarih var mı yoksa değiştireyim mi? Affınıza sığınarak cevap bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 v3 henüz hazır değil..
Daha öncede belirttiğim gibi 3g görüntülü arama sorununa bir çözüm bulmadan romu yayınlamayı düşünmüyorum..

• Beğen
Tepkiler: bedrama, uzman47 ve helppo
helppo

helppo

Üye
bu rom da siyah klayv olacakmı aziz

leogs05

leogs05

Üye
Daha öncede belirttiğim gibi 3g görüntülü arama sorununa bir çözüm bulmadan romu yayınlamayı düşünmüyorum..
Aziz hocam hasbelkader 3G Görüntülü görüşme konusunda benden bir fikir, DN4 tabanlı note4 romların mobil Ağlar seçenekler kısmında lte,wcdma seçeneğini değiştirsem bile değişmiyor, ülkemiz 4g lte olmadığı için ve de operatörlerde yönlendirme yapmadığı için wcdma 3G devreye girmiyor ve video arama olmuyor sanıyorum, o modda bir çalışmayla sorun çözülürmü acaba, saygılarımla üstadım, kolay gelsin... Bu arada Hazırladığım apk dosyasını limitim sonda olduğu için paylaşmadım, en kısa zamanda paylaşıcığım inşallah

• Beğen
Tepkiler: uzman47
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Anladım hocam Teşekkür ederim. Soruyu önceden gormedim kusura bakmayın. Beklemedeyim iyi calışmalar :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
killer53

killer53

Üye

Ben 3g goruntulu gorusme yaptim sorunsuz ne gibi sorun var hocam ?

• Beğen
Tepkiler: ossimone
GreaTH

GreaTH

Üye
Hocam youtube Sorunu Genel bir sorun Romla alakasi yokmus Baska Romdada baktim ayni hata. Google playde felan Yazmislar

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve helppo
leogs05

leogs05

Üye
Ben 3g goruntulu gorusme yaptim sorunsuz ne gibi sorun var hocam ?
Nasıl yaptınız anlatırsanız biz de uygulayalım, note4 tabanlı romların hangisini denediysek video arama yapmak istediğimizde , arama başlıyor ve hemen normal görüşme moduna dönüyor, siz nasıl yaptınız, bu konu olay yüzünden note4 tabanlı romları kullanamıyoruz,teşekkürler

killer53

killer53

Üye
Nasıl yaptınız anlatırsanız biz de uygulayalım, note4 tabanlı romların hangisini denediysek video arama yapmak istediğimizde , arama başlıyor ve hemen normal görüşme moduna dönüyor, siz nasıl yaptınız, bu konu olay yüzünden note4 tabanlı romları kullanamıyoruz,teşekkürler

Hic birsey yapmadim babam da s4 mini vardi actim aradim bu kadar yani ek olarak bir dosya kullanmadim :) bilemiyecegim

1903joker

1903joker

Üye
arkadaşlar bu romun v2 sini philz touch 6.15 ile kurabilirim dimi herhangi bi sorun olmaz.

samigo

Üye
AZİZ HOCAM ve değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, kolay gelsin bir sorum olucaktı şuan için sizce en güzel yani en stabil , şarj konusunda başarılı , ram konusunda başarılı yani ramı şişmeyen ve hatası en az yada hiç olmayan hangisi ?

CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN !

YANİ ŞİMDİLİK BENCE BU ..... ROMU YÜKLE SONRA ŞU ...... ROM ÇIKACAK ONU YÜKLE FELAN DERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM !!

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 v2 yükle ve Note 4 v3 çıkana kadar s3'te Note 4 keyfini yaşa...
@samigo

• Beğen
Tepkiler: killer53, samigo, morki05 ve 1 kişi daha
deadhmachine

deadhmachine

Üye
AZİZ HOCAM ve değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, kolay gelsin bir sorum olucaktı şuan için sizce en güzel yani en stabil , şarj konusunda başarılı , ram konusunda başarılı yani ramı şişmeyen ve hatası en az yada hiç olmayan hangisi ?

CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN !

YANİ ŞİMDİLİK BENCE BU ..... ROMU YÜKLE SONRA ŞU ...... ROM ÇIKACAK ONU YÜKLE FELAN DERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM !!
dostum ben sana note 4 v2 yi öneririm stabilitesi gayet güzel v3 çıkmak üzere hatasız bi şekilde v3 çıkana kadar v2 kullanmalısın bence

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve samigo
leogs05

leogs05

Üye
Hic birsey yapmadim babam da s4 mini vardi actim aradim bu kadar yani ek olarak bir dosya kullanmadim :) bilemiyecegim
Bizler galaxy s3 kullanıcısıyız ve konu da galaxy s3 için note4 görünümlü romla ilgili, s3 note4 tabanlı rom kurulu iken video arama yapılmıyor, sizin belirttiğiniz galaxy s4 telefonla video araması yapmak, ama konumuz s3 note4 tabanlı rom, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: samigo
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bizler galaxy s3 kullanıcısıyız ve konu da galaxy s3 için note4 görünümlü romla ilgili, s3 note4 tabanlı rom kurulu iken video arama yapılmıyor, sizin belirttiğiniz galaxy s4 telefonla video araması yapmak, ama konumuz s3 note4 tabanlı rom, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
Adam s3 Ten s4 ü aramış, yoksa ben mi yanlış anladım, görüntülü görüşme sadece s3 ile s3 arasında mı olmalı :)

Üst Alt