Aziz üstadım, v3 romunuzu Sabırla bekliyoruz, inşallah Görüntülü görüşme sorunu çözülür, naçizane bana göre romda Görüntülü görüşme lte den 3G ye geçiş yönlendirme olmadığı için yapılamıyor. Size Kolaylıklar diliyorum üstad.
İnanın bu sefer hiç acele etmeden çok titiz bir şekilde çalışıyorum.
Özellikle görüntülü görüşme konusunda biraz ilerleme var
Radyo sorununu giderdim v3'te radyo çalışıyor olacak bilginize
İnanın bu sefer hiç acele etmeden çok titiz bir şekilde çalışıyorum.
Özellikle görüntülü görüşme konusunda biraz ilerleme var
Radyo sorununu giderdim v3'te radyo çalışıyor olacak bilginize
@aziz04 Hocam s5 lite v2 mi yoksa note 4 v3 mu önce gelecek @aziz04 Yok yani s5 lite haberi vereli 3 hafta oldu nerdeyse seçim konuşması gibi oldu ses var görüntü yok
@aziz04 Hocam s5 lite v2 mi yoksa note 4 v3 mu önce gelecek @aziz04 Yok yani s5 lite haberi vereli 3 hafta oldu nerdeyse seçim konuşması gibi oldu ses var görüntü yok
@aziz04 ALLAH EYVALLAH HOCAM SABAHLAR OLMASIN
Hocam rom hakkında biraz bilgi verseniz
Şarj durumu nedir hocam
hocam uygulamaları falan çıkarın herkes istediğini kurar setup 600-700 mb olsun daha iyi olur @aziz04 mobil verim 200 mb kaldı 1 gb 9 tl ekstra alacağım bu rom için @aziz04 hocam bağımsızdan aday ol milletvekili seçelim
@aziz04 ALLAH EYVALLAH HOCAM SABAHLAR OLMASIN
Hocam rom hakkında biraz bilgi verseniz
Şarj durumu nedir hocam
hocam uygulamaları falan çıkarın herkes istediğini kurar setup 600-700 mb olsun daha iyi olur @aziz04 mobil verim 200 mb kaldı 1 gb 9 tl ekstra alacağım bu rom için @aziz04 hocam bağımsızdan aday ol milletvekili seçelim
@aziz04 hocam son olarak şarj durumu nasıl yani whatsapp face mobil veri ya da wifi açık kaç saat gider ?
yarın kaç gibi upload edersiniz ???
Bu romu dediginiz günden beri bekliyorum valla
Xda yayınlayın hocam bunu
@aziz04 hocam son olarak şarj durumu nasıl yani whatsapp face mobil veri ya da wifi açık kaç saat gider ?
yarın kaç gibi upload edersiniz ???
Bu romu dediginiz günden beri bekliyorum valla
Xda yayınlayın hocam bunu
Hocam bişey sorucaktım Sence note 4 v3 mü bekleyelim yoksa yarınki çıkacak olan s5 v2 yi mi yükleyelim senin tavsiyen ne olur acaba ?
Birde ek olarak s5 v2 qs tabanlı demişin ya ben şahsen qs nl1 i sevdim ama ondan iyimi yani şarj ram radyo hakkında bilgi verirmisiniz size zahmet hocam
Hocam bişey sorucaktım Sence note 4 v3 mü bekleyelim yoksa yarınki çıkacak olan s5 v2 yi mi yükleyelim senin tavsiyen ne olur acaba ?
Birde ek olarak s5 v2 qs tabanlı demişin ya ben şahsen qs nl1 i sevdim ama ondan iyimi yani şarj ram radyo hakkında bilgi verirmisiniz size zahmet hocam
s5 v2 romu tavsiye ederim..!
Bu gece upload edemem yarın gündüz dükkanda upload edeceğim çünkü evde net çok ağır birde elektirik kesintisi yapılıyor saat 2 gibi
s5 v2 romu tavsiye ederim..!
Bu gece upload edemem yarın gündüz dükkanda upload edeceğim çünkü evde net çok ağır birde elektirik kesintisi yapılıyor saat 2 gibi
Birde sana zahmet biraz bilgi verirmisin ram ne civarlarde geziyor , qs nl1 den farklı olarak neyi var , radyo wifi direct gibi özellikler çalışıyormu , wifi açık olarak şarjı ortalama 1 günü bulurmu