Aziz hocam akıllı kaydırmaymıs ekran yansıtmaymıs çoğu şeyleri sarjdan kazanmak için kullanmıyorum. Bunları iptal edip sadece.çoklu pencere ve.böyle temeda oluştursak olur mu.sarjı çok etkiliyor. Cyno kullanıyorum bu ara hem hızlı hem şarjı uzun ama bu romu da cok seviyorum dediğim gibi bu romu optımıze edebilir miyim
Aziz hocam akıllı kaydırmaymıs ekran yansıtmaymıs çoğu şeyleri sarjdan kazanmak için kullanmıyorum. Bunları iptal edip sadece.çoklu pencere ve.böyle temeda oluştursak olur mu.sarjı çok etkiliyor. Cyno kullanıyorum bu ara hem hızlı hem şarjı uzun ama bu romu da cok seviyorum dediğim gibi bu romu optımıze edebilir miyim
Kardeşim yeni bir çalışmam var devam eden
Ve bomba haberlerim var tabi!!!
Rom 570 mb evet bu boyuta düşürdüm Şarjı süper ve inan 1 gün boyunca istediğin kadar kurcala yinede akşamı rahat çıkarır ki ben 2 gün gider diye iddia ediyorum ayrıca cihaz uçuyor resmen incull arka planda açık kalmıyor artık.
Ram 550 lerde geziyor, uygulama sonlandırınca 420lere kadar iniyor
Biraz daha test edeyim sonra upload ederim
Konuyu beğenelim arkadaşlar ankete katılın lütfen
Çok uykusuz gece geçiriyorum rom düzenlemek kolay iş değil!!!
Ama mous ile bir butona tıklamak zor olmasa gerek...
Aziz04 bi sorum olacakti
bn romu indirdim yal n iz bn yurdun internetini kullanıyorum indirme hizi pek iyi degil arada kesintiler oluyor philz den yukleyince hata veriyo ne yapabilirim baska mega dan baska indirme şansım yokmu
Aziz04 bi sorum olacakti
bn romu indirdim yal n iz bn yurdun internetini kullanıyorum indirme hizi pek iyi degil arada kesintiler oluyor philz den yukleyince hata veriyo ne yapabilirim baska mega dan baska indirme şansım yokmu
Hocam bir tek mega'ya yükledim ama istediğin bir upload sitesi varsa söyle yükleyeyim şimdi
Birde tam olarak nasıl bir hata veriyor?
Cihazın root'lu değilse root et
Sonra Philz touch 6.48 yükle yoksa hata verir
Kurulumdan sonra biraz geç gelir kurulum ekranı!
Kardeşim yeni bir çalışmam var devam eden
Ve bomba haberlerim var tabi!!!
Rom 570 mb evet bu boyuta düşürdüm Şarjı süper ve inan 1 gün boyunca istediğin kadar kurcala yinede akşamı rahat çıkarır ki ben 2 gün gider diye iddia ediyorum ayrıca cihaz uçuyor resmen incull arka planda açık kalmıyor artık.
Ram 550 lerde geziyor, uygulama sonlandırınca 420lere kadar iniyor
Biraz daha test edeyim sonra upload ederim