n000k Üye 0MG90' Alıntı: O telefondan telefona değişiyor ,mesela benim ipadde hiçbir sorun yok ios 7.0.4 yüklü sorun yaşamadım şarjdan başka Genişletmek için tıkla ... ipad ile telefonu karıştırma istersen bak kendin demişin telefondan telefona diye ama örnek tablet örneği vermişsin.. alaka yok aralarında..
0MG90' Alıntı: O telefondan telefona değişiyor ,mesela benim ipadde hiçbir sorun yok ios 7.0.4 yüklü sorun yaşamadım şarjdan başka Genişletmek için tıkla ... ipad ile telefonu karıştırma istersen bak kendin demişin telefondan telefona diye ama örnek tablet örneği vermişsin.. alaka yok aralarında..
bLnmz Üye Hiç kasma hocam. Temiz bir Galaxy Note 2 bul. Şarj süresi de oldukça iyi. Banka işlemlerini oyun işlemlerini de çok iyi görürsün. Temiz bir 2. el aşağı yukarı senin bütçende zaten
Hiç kasma hocam. Temiz bir Galaxy Note 2 bul. Şarj süresi de oldukça iyi. Banka işlemlerini oyun işlemlerini de çok iyi görürsün. Temiz bir 2. el aşağı yukarı senin bütçende zaten
blacktalon Üye I4 6.1.3 surumu bulursan al 7+surumlerde sorunlari var agir kaliyor apple eski surum iphonelari kendi eliyle bitiriyor sanki
I4 6.1.3 surumu bulursan al 7+surumlerde sorunlari var agir kaliyor apple eski surum iphonelari kendi eliyle bitiriyor sanki
omet Konu Sahibi yok karar verdim aklımda nexus 4 nokia lumia modelleri s4 mini one mini var sizce hangisi
omet Konu Sahibi bilmiyorum ki cevremde herkes iphone galaxy fln klnayo boyut sorun olurmu note 2 nin yada onardan birni alıca
bilmiyorum ki cevremde herkes iphone galaxy fln klnayo boyut sorun olurmu note 2 nin yada onardan birni alıca
0MG90 Üye n000k' Alıntı: ipad ile telefonu karıştırma istersen bak kendin demişin telefondan telefona diye ama örnek tablet örneği vermişsin.. alaka yok aralarında.. Genişletmek için tıkla ... iPhone da kullandık ondan da diyoruz önyargılı yorum yapmayalım lütfen.
n000k' Alıntı: ipad ile telefonu karıştırma istersen bak kendin demişin telefondan telefona diye ama örnek tablet örneği vermişsin.. alaka yok aralarında.. Genişletmek için tıkla ... iPhone da kullandık ondan da diyoruz önyargılı yorum yapmayalım lütfen.
istisna97 Üye 4s ios 7 kasma yok kullanmayıp yorum yapmayın gayet stabil konu sahibi özel mesaj ile sorularını sorabilirsin.
4s ios 7 kasma yok kullanmayıp yorum yapmayın gayet stabil konu sahibi özel mesaj ile sorularını sorabilirsin.
n000k Üye 0MG90' Alıntı: iPhone da kullandık ondan da diyoruz önyargılı yorum yapmayalım lütfen. Genişletmek için tıkla ... o zaman iphone örneği ver.ipad bir kere telefon değil.apayrı şeyler.ben ön yargılı değilim.yorumumdada ön yargı yoktu.
0MG90' Alıntı: iPhone da kullandık ondan da diyoruz önyargılı yorum yapmayalım lütfen. Genişletmek için tıkla ... o zaman iphone örneği ver.ipad bir kere telefon değil.apayrı şeyler.ben ön yargılı değilim.yorumumdada ön yargı yoktu.
0MG90 Üye n000k' Alıntı: o zaman iphone örneği ver.ipad bir kere telefon değil.apayrı şeyler.ben ön yargılı değilim.yorumumdada ön yargı yoktu. Genişletmek için tıkla ... ben orada mesela demişim bak çiziyorum altını "mesela" artı ben iOS a örnek verdim arkadaşın da konusunu bozmayalım
n000k' Alıntı: o zaman iphone örneği ver.ipad bir kere telefon değil.apayrı şeyler.ben ön yargılı değilim.yorumumdada ön yargı yoktu. Genişletmek için tıkla ... ben orada mesela demişim bak çiziyorum altını "mesela" artı ben iOS a örnek verdim arkadaşın da konusunu bozmayalım