Ayrılık Vakti Geliyor S^3 Ailem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Ayrılık Vakti Geliyor S^3 Ailem
merhaba arkadaşlar,

Sizlerle iyi günler geçirdik.Sizle yeri gelince tartıştık.Bazen herhangi birinizi kırmış olabilirim şimdiden onlardan haklarını helal etmesini istiyorum.Güzel günlerdi 701 i aldığım zamanlar.Nokiaya aşırı sempati duyuyordum zaten.Şimdide yine bir Nokia telefonu alıyorum ama işletim sistemi farklı (L920) bu yüzden bu konuda artık pek aktif olmayabilirim.Ama arada hatrınızı sormak için uğrarım.Bir kaç arkadaşa da teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Noss_bar ve CihaniSultan arkadaşım ölü bir sistem için elinden geleni yaptılar burdan tebrik ediyorum onlarıda.Neyse Nokia Lumia 920 yi çok beğendim almaya karar verdim ve 2-3 hafta içerisinde alıyorum 701imide kardeşime veriyorum S2 mide ablama veriyorum.L920 ye kitlendim tamamen.Symbianı kötülemek için açılmış bir konu değil bu sakın yanlış anlamayın gayet güzel bir sistemdi ama nokianın yanlış hareketleri malesef Symbianın ölümüyle sonuçlandı.

sadede gelelim ben ayrılıyorum hepinize kucak dolusu sevgilerimle selamlıyorum:sarıl: kendinize iyi bakın görüsüşürüz.:bye2::oke:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
hayırlı olsun bizim gelecegimiz yerde wp8 bölümü ama şu an erken daha :oke:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
seyfipasa

seyfipasa

Üye
ok bb

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hayırlı olsun şimdiden arızasız sorunsuz kullan :)

benighted

benighted

Üye
harika bir telefon umarım sorun yaşamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt