Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aylık Konuşma ve İnternet Paketi Lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekremsss15
Üye
Konu Sahibi
Aylık Konuşma ve İnternet Paketi Lazım
Arkadaşlar bana Aylık 25 Liraya Kadar konuşma ve internet paketi lazım buna benzer bildiginiz tarife veya paket varmı?
Mad EagLe
Üye
26 tlye var malesef genç tarifeli isen 19 tl 250+250 (her yöne türkcell içi) 500 dakika konuşma ek paketler 7 tl 500 mb internet paketi alırsın. 26 tlye 500 mb internet 500 dakika konuşma ben onu kullanıyorum memnunum.
26 tlye var malesef genç tarifeli isen 19 tl 250+250 (her yöne türkcell içi) 500 dakika konuşma ek paketler 7 tl 500 mb internet paketi alırsın. 26 tlye 500 mb internet 500 dakika konuşma ben onu kullanıyorum memnunum.
ben yaptım paketi diye bakarsan bulursun 19 tlye 500 dakika yapıyorsun istersen ek paket alıyorsun 7 tlye mesela 500 mb internet alıyorsun 26 tl oluyor ama bunun için genç tarifeli olman şart
nazlican
Üye
ben yaptım paketi olmyr artk bitmiş süresi bn dün denedim de olmadı.
- - - Eklendi - - -
en ii si 20 tl ye nar yap 100 tl olyr msj da atyrsun bide internet paketi 7 tl yede internet al 27 tl