Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026 Telsiz Vergisi Aylık 27 Lira Oldu.
Sponsorlu Bağlantılar
PALA.
Üye
Konu Sahibi
2026 Telsiz Vergisi Aylık 27 Lira Oldu.
2026 telsiz vergisi aylık 27 Lira oldu, yıllık 324 liradır.
Normalde 28 lira olacaktı, 1 lira indirim yapmışlar sakız alın o parayla, eskiden bu parayla paket alırdık.
eylül ayında 12 ay taahhüt ile faturasız hattan faturalı hatta geçiş yaptım bende her ay bu post2pre geçiş kalan vergi adı altında 16,13 tl kesiliyor bu nedir eylül ayından beri telsiz kullanım vergisi alınmıyordu bu ay 26,98 tl fatura ya yansımış
post2pre geçiş kalan vergi telsiz kullanım vergisi ise eylülden aralık alınmadı
eylül ayında 12 ay taahhüt ile faturasız hattan faturalı hatta geçiş yaptım bende her ay bu post2pre geçiş kalan vergi adı altında 16,13 tl kesiliyor bu nedir eylül ayından beri telsiz kullanım vergisi alınmıyordu bu ay 26,98 tl fatura ya yansımış
post2pre geçiş kalan vergi telsiz kullanım vergisi ise eylülden aralık alınmadı
Faturalıya faturasızdan geçişi ifade ediyor olabilir, aynı operatör altında geçiş olduysa ücretlendirme farklı olabilir. Örneğin Turkcell faturasızdan, Türk Telekom faturalıya geçerseniz, o senenin sonuna kadar olan vergi borcu eski operatöre kalır ama aynı operatörün altındaki geçişte ek ücretler yansıyabilir, müşteri temsilcisine sorun. Numara taşıma yerine devir işlemi falan mı yapıyorlar tahsilatını bilmiyorum