ayın üyesi neye göre seçiliyor????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
faydalı olmak gazetelerden haber alıp siteye koymaksa söyleyecek daha hiçbirşeyim yok.alıntı bile yazılmamış.ben arkadaşlarıma faydalı olmak için bir tema yapmak için yarım saatten fazla uğraştığım zamanlar oldu.madem öyle diyorsunuz tamam siz haklısınız demekki fayda insana göre çeşitlilik gösteren birşeymiş.admin konuyu kilitle daha fazla konuşmak istemiyorum diyecek birşey kalmadı...:maxicep:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yarım saat uğraştığınız temayı biz yapın demedik ki? Üyelerinden adminlerine kadar ne yapıyorsak gönüllü yapıyoruz. Karşılık bekleyerek bir şeyler yapmaya çalışıyorsanız o sizin bileceğiniz iş, ancak sizin bizden karşılık görmeyi istemeniz bizi pek ırgalamıyor. Zira, biz bu rütbeyi isteyene değil; hak edene veriyoruz.

Fayda konusuna gelirsek, sitenin büyüme zamanlarında paylaşımları üyelere faydalı olan arkadaşları seçmeye daha özen gösteriyorduk. Ancak, kendi kendimize yarıştığımız şu dönemlerde yani büyümeyi katladığımız dönemde aktiflik temel amaç olmaktan çıktı. Negative'in dediğine ek olarak üyelerin popülaritesi yani, diğer üyeler tarafından gördüğü ilgi/sevilirliği de artık çok önemli bir etken. Sizlerle zırt pırt tartışmaya giren birisini seçsek, ama faydalı olsa siz de tepki verirsiniz.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Yarım saat uğraştığınız temayı biz yapın demedik ki? Üyelerinden adminlerine kadar ne yapıyorsak gönüllü yapıyoruz. Karşılık bekleyerek bir şeyler yapmaya çalışıyorsanız o sizin bileceğiniz iş, ancak sizin bizden karşılık görmeyi istemeniz bizi pek ırgalamıyor. Zira, biz bu rütbeyi isteyene değil; hak edene veriyoruz.

Fayda konusuna gelirsek, sitenin büyüme zamanlarında paylaşımları üyelere faydalı olan arkadaşları seçmeye daha özen gösteriyorduk. Ancak, kendi kendimize yarıştığımız şu dönemlerde yani büyümeyi katladığımız dönemde aktiflik temel amaç olmaktan çıktı. Negative'in dediğine ek olarak üyelerin popülaritesi yani, diğer üyeler tarafından gördüğü ilgi/sevilirliği de artık çok önemli bir etken. Sizlerle zırt pırt tartışmaya giren birisini seçsek, ama faydalı olsa siz de tepki verirsiniz.
desenizde yapmam zaten bunu gönüllü yapıyorum ben.ben asla böyle bir karşılık beklemedim beni ayın üyesi yapın asla demedim.konuyu farklı anlamışsın sen dostum.istersen benim rütbemi onbaşı yap bu hiç önemli değil.burada yorum yapanların neden kızı savunduğunu yazışmalarını okuyunca anladım.bence ayın üyesini siz değilde üyeler seçerse bu daha mantıklı olur.şunuda tekrar tekrar söylim girip bütün konularımı iyice araştırın benim en ufak bir menfaat beklediğim bir konu dahi bulmazsınız.ayın üyesi olan kişi ile hiçbir sorunum olamaz zaten ben onun bana karşı alaycı tavrına kızdım.benim yaptığım paylaşımları kolay bulamazsınız ama ayın üyesi olan kişinin paylaşımları zaten gazetelerde mevcut.şunu tekrar belirtmek istiyorum ayın üyelerini kişiler belirlersin....

Kingmortall

Kingmortall

Üye
burada yorum yapanların neden kızı savunduğunu yazışmalarını okuyunca anladım.
bunuda ben anlamadım kimseyi savunmuyoruz savunmuyorum kardeşim tamam mı ayın üyesi rütbesi kim hakettiyse ona verilir kimseyi koruyup kolladıgımızda yok aklından çıkarma :bye2:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Güzel kardeşim sende bende burda herkes yapıyor bişeyler düşün koca bir inşaat ben pencereden anlarım onu yaparım sen çatıdan anlarsın yok filan ağa gel bakim ben çatıyı yaptım pencereyi yapandan çok emeğim var sen pencereciyi niye övüyosun diye çıkışıyorsun olmuyor ama senin derdin onla girdiğin polemik e e ayın başında nerdeydin ilk ayın üyesi olduğunda ortaya niye çıkmadın şahsi problemini kendisiyle hallet başka şeyleri buna alet etme güzel kardeşim ha unutmadan tema bulmak gazete haberi bulmak kadar internette bilmem farkındamısın önerine gelince düşünülebilir yönetici arkadaşlarımız kararı verir

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Beni cep telefonu ile ilgili bölümlerde kaç kere gördünüz?..
Ben bir de MaxiCep'in ADMİNİYİM...

Demek ki neymiş, herkes bu foruma farklı şekillerde katkı sağlıyormuş.

O ay en çok katkıyı sağlayan - en çok aktif olan (teşekkür - mesaj - süre), en çok göze batan, diğer üyelerle en çok muhabbeti olan (ve iyi olan pek tabii), yönetime en çok yardım eden (Bkz. Şikayet sistemini kullanmak) gibi kriterlere sahip olan kişileri ayın üyesi seçeriz.
Praetor - ChavRash - Negative.
Hangimizin adam kayırdığını düşünüyorsunuz?..

Geçen ay Aksi arkadaşımız;

Online İstatistiklerinde 9. idi. Üstünde 3 moderatör + 1 admin (yani ayın üyesi seçilemeyecek kişiler), 1 maviçöl vardı. 2 adet eski ayın üyelerinden kişi vardı. Ki genel olarak 2. kez çok nadiren seçeriz.
1 Tane de normal aday üye vardı...

Teşekkürde 11. idi. Yine üstünde ayın üyesi seçilemeyecek pek çok kişi vardı.
Mesajda 3. idi...

Diğer yorumsal kriterlere gelince, çok da gizli saklı - kuytuda köşede kalmış birisi değildi, adam kayıralım...
Onun seçileceğini tahmin etmek çok zor değildi açıkçası... Belki 1-2 üye arasında kalabilirdiniz bizim gibi... Onların arasından da uzlaşarak biz seçtik.
Çok da tartışılacak bir şey yok.

Üyelerin seçmesine gelince.
Onlar MaxiStar yarışmasında zaten birisini seçiyorlar :oke:

zibidi39

zibidi39

Üye
ewet admınler adam kayırıyo ozellıkle ata torpılle yonetıcı alıyolar bıde n95 ını satan bı arakds vardı adı anılmıydı neydı ıkısı tam bır dıktatör ıstıfalarını vermelerını rıca edıyorum temız bır forum ıcın.

not:adam kayırma gıbı bı durum soz konusu olmaz hem ayın uyesı olsan noolcak olmsan noolcak bak bana ayı bırak son 2 yılın uyesı bıle degılım ama ayın uyesı olmaktan daha cok ısıme yarıd forum bı dunya dost kazandım

Necmati

Necmati

Üye
bence bu konu kötü yerlere gitmeden kapatalımmm :nono:

zibidi39

zibidi39

Üye
faydalı olmak gazetelerden haber alıp siteye koymaksa söyleyecek daha hiçbirşeyim yok.alıntı bile yazılmamış.ben arkadaşlarıma faydalı olmak için bir tema yapmak için yarım saatten fazla uğraştığım zamanlar oldu.madem öyle diyorsunuz tamam siz haklısınız demekki fayda insana göre çeşitlilik gösteren birşeymiş.admin konuyu kilitle daha fazla konuşmak istemiyorum diyecek birşey kalmadı...:maxicep:
sımdı sen neden gıordın dıceksın tartısmaya cunku ben haberturk gazetesınden haber kopyalayıp yapırtıom ve altına alıntı yazmıom neden yazmıom cunku elıme kamerayı mııkrafonu alıp agrıda cizrede sırnakta maxicep ıcın haber kovaladıgımı dusunmuyonus zaten yanı ben alıntı yazınca alıntı oldugunu anlıonusta alıntı olmayınca haberı benımmı yaptıgımı sanıyonus?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
konu kötü yerlere gidiyo :locked:olması lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
boş yere tartışmaya gerek yok.sitenin işleyişi belli.gayette güzel gidiyor.herkes elinden geldiği katkıyı yapmaya çalışıyor.herkese ayrıca teşekkürü borç bilirim.kimse kimseyi üzmesin hiç gerek yok.burda kocaman bir aileyiz.evanescense kardeş epeydir seni takip ediyorum çok faydalı işler yapıyorsun Allah razı olsun.yalnız sitede kararları veren kişilerin bu konuda kayırma yaptıklarını zannetmiyorum onlar bu ay içinde en faydalı olan kişiyi seçiyorlar ve karar verme yetkisi de adminlerin o yüzden sorgulamak doğru değil.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
onlara alıntı yazılmaya gerek yok cünkü o bülümlerde alıntı olmayan haberler vs. vs. paylaşılmıyor YASAK!
Boş Yere Konuşuyorsun...
Saygı Duymalı ve Tebrik Etmelisin Sibel'i

Revengeful

Emekli Yönetici
Sibel hakketmişti. Hem yararlı paylaşımlarıyla hemde çevresiyle olan olumlu ilişkileriyle...

Hkn's

Üye
Belli oluyor ki konunun amacı sapmıs Sibel'den cok baska seyler tartışılıyor nedense;konunun asıl acılması Ayın Elemanından cok sankı maxi eleştirme gibi birşey olmuşş...

Necmati

Necmati

Üye
bu konuyu biran önce kapatalım sibel arkadaşımız duymadan üzülmesin yani ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Paylaşımını karşılık bekleyerek yapıyorsun, oysa ki böyle olmamalıydı ...
Sadece bir aylık bir rütbe için mi bu çırpınışlar... Hani bir şeyin davası yapılmaz ya ...

Hkn's

Üye
aynen kapatılması gerek
Sibel böyle şeylere üzülmez bence takmaz yani amaç belli

Revengeful

Emekli Yönetici
belki bu konuyu açmasaydın diğer ayda sen seçilebilirdin... Kendini yaralamış oldun...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
ewet admınler adam kayırıyo ozellıkle ata torpılle yonetıcı alıyolar bıde n95 ını satan bı arakds vardı adı anılmıydı neydı ıkısı tam bır dıktatör ıstıfalarını vermelerını rıca edıyorum temız bır forum ıcın.

:hmmm Bu arkadaş yazdıklarında ciddi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt