Aveadan renkli SMS !

Sponsorlu Bağlantılar

ByMobil

ByMobil

Üye
    Konu Sahibi
Aveadan renkli SMS !

>> <<

-

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark ve metboy38

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Güzel bir yenilik bence. ;)

ByMobil

ByMobil

Üye
    Konu Sahibi
evet gerçekten güzel bir şeye benziyor avealılar ilk kullanacaklar olarak şansLı :) en kısa zamanda diğer operatörleride gelir inş.

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
bilgilendirme için saol :sn:

tunayneven

Üye
Avea türkiyedeki kullanılabilir ve uygun fiyatlı tek hat

matrixugur

matrixugur

Üye
çok guzel bişi :) saol bilgi için

twenn84

Üye
değişik bişey olmuş

__Midas__

__Midas__

Üye
ucuz olsunda renkli renksiz farketmez, :)

elmyra

Üye
evet güzel bişey ama traş bişey senin tlfnun destekliyor benimki desteklemiyor yada sen renkli sms olayına abone değilsin ben sana renkli sms atsamda bişeye yaramıyor yani her iki tarafında nu renkli sms olayına üye olması her iki tarafında renklı sms yi desteklemesi gerekiyor

2.si ücretlendirme hakkında tam bişey yazılmamış yani standart sms fiyatı diyor ama ben cep öğrenci kulllanıyorum ve sms lerim ücretsiz ben bu renkli sms yi ücretsiz mi kullancam yada sen tarifenden dolayı 2 knt re sms atıyorsan senin ücretlendirmen 2 knt mü olacak

evet simdi birii bana anlatsınnn

dreamboys69

dreamboys69

Üye
@rzu benim sorumu sormuşsun:ehe
ücret konusunda bende meraklıyım.bilgilendirme sıfır

ByMobil

ByMobil

Üye
    Konu Sahibi
Tahminimce standart sms yani hangi tarifeye üyeyseniz o tarifenin sms fiyatına göre gider. Bilgilendirme sıfr demiş bi arkadaş vaLLa avea nın bilgiLendirmesi sıfır :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
En iyi bilgilendirme müşteri hizmetleridir. :oke:

baxter21

Üye
yok kardeşim yaw. bu avea kendini aşmaya çalışıyor artık... bütün firmaların hattını taşıyorum. ama avea gibisi yok bence... eskiden turkcel her yerde çekerdi. ama artık avea bence bin kat daha iyi oldu... tabi bende sanki burda aveanın ortaklarındanımda reklam yapıyorum gibi oldu :D

sametoz1623

Üye
emeğe saygı

goblinhunter

goblinhunter

Üye
evet güzel bişey ama traş bişey senin tlfnun destekliyor benimki desteklemiyor yada sen renkli sms olayına abone değilsin ben sana renkli sms atsamda bişeye yaramıyor yani her iki tarafında nu renkli sms olayına üye olması her iki tarafında renklı sms yi desteklemesi gerekiyor

2.si ücretlendirme hakkında tam bişey yazılmamış yani standart sms fiyatı diyor ama ben cep öğrenci kulllanıyorum ve sms lerim ücretsiz ben bu renkli sms yi ücretsiz mi kullancam yada sen tarifenden dolayı 2 knt re sms atıyorsan senin ücretlendirmen 2 knt mü olacak

evet simdi birii bana anlatsınnn

Evet arkadaşıma katılıyorum. Aynı şeyleri ben diyecektim. Mesela ben Avea dan bir kampanyadan yararlanıp SMS gönderiyorum. Aylık 39 kontöre tüm hatlara 500 SMS gönderiyorum. Avea dan Avea ya olursa 5000 SMS gönderebilirim. O zaman da bundan faydalanabilecekmiyim??? :(
Hem renkli hemde 39 kontöre bundan faydalanabilirmiyim???

Cevapları bilen varsa lütfen beni de aydınlatsın...

youngprogrammer

Üye
ilginç bişey

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
bu süper bişey yaw bayıldım

holyonegt

Üye
bence bi faidesi yoq

Takipçi Satın Al

Üst Alt