usta yaptım eyw art yapınca şuunu farketim graikler düzeldi birazdaha başak ne özelikler geldi art dalvike göre iyi ne ek özellikler geldi anlatırmın ustaHakkinda kismina gir ordaki derleme numarasinin uzerine 7 kere tikla menuye gelir gelistirici secenekleri
Valla kardes ben bilmiyorum denemek amacli gecmistim bi ara sadece ama kullanmadim. Bana sorarsan art yi önermem ama su anlik önermem. Cunku daha deneme asamasinda oldugu icin her uygulama ile uyumlu calismiyor.usta yaptım eyw art yapınca şuunu farketim graikler düzeldi birazdaha başak ne özelikler geldi art dalvike göre iyi ne ek özellikler geldi anlatırmın usta
Suanda gayet stabil bir rom. Yaklasik 4 gundur kullaniyorum. Fakat iki gundur arkadaslarin evindeyim. Wifi cok sikintili duruyor. İnternete girmekte zorlaniyorum ve whatsapptan mesajlar oldukca gec geliyo. İnternette sikinti oldugunu zannetmiyorum hem pc den giriyoruz hem de arkadaslarim da telefondan rahatca girebiliyo zaten fiber ust duzey net. Ayni sikintiyi yasiyor musunuzşuan itibari ile 4.4.3 kurmuş durumdayım. bazı görsel değişiklikler olmuş. arama bölümü mesela siyah değilde mavi-beyaz olmuş. bunun gibi şık görsel özellikler. tavsiye ederim.
hocam bu romlarda büyük değişiklik beklemeyin. çünkü ufak tefek güncellemeler oluyor, hatalar düzeltiliyor. önümüzde4.5 var ve büyük değişiklik olacak gibi. veya düşün 4.0.4 ten 4.3 e kadar büyük değişiklikler oldu.Kendi temasi da degisse idi cok guzel olacakti. Tema not klavye romda yok ya da iyi degil.
en iyi rom 4.4.3 benim için. ama tek sorunu wifi kullanırken whatsapptan mesajlar arada bir gelmiyor. o sıkıntı başka birşeyi yok. iki kere temiz kurulum yaptım olmadı. ama yine de tavsiye ederim ben hala kullanıyorumYa tele tekrar yukledim romu ama hala sorunlar devam ediyo acil cevap daha iyi rom varsa onerirmisiniz
ben telefonda henüz oyun oynamadım. sadece 2048 vardı. başka yoktu. onun haricinde 33 adet program var. pek bi kasma olmuyordu. hala da öyle.4.4.3 deniycem peki sizde 4.4.2 subway surfers fln kasıyomuydu