Samizel Destan
Üye
Bir yardımım olduysa ne mutlu banaSamizel Destan arkasimiza minettarim. Tum forumu birkac kez okuyup bu root ve rom isini basardim. Tum intoch 2 lere de siddetle tavsiye ederim. Ben avea intoch 2 nin temasini root yapmadan once apk sini almistim. Simdi tekrar yukledim. Yuklemeyi yapti,ama avea cihazi icindir deyip normal launchere yonlendirdi. Aveanin temasini root ve romdan sonra tekrar yukleyemiyorsunuz yani. Ben daha wisper clock gibi bir uygulamayi silmeye baslayamadim. Bu konuda bilgim yok acikcasi, forumu birkez daha okuyayim bakalim.![]()
Avea'nın launcher i çalışmadıysa onun yerine aşağıdakini kullanabilirsin hemen hemen aynı zaten.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Swype Klavyenin ücretli sürümünü yine aşağıda ki linkten indirip telefonuna atarak kurabilirsin. Ancak telefonunda mod lu google play yada lucky patcher gibi bir uygulamanın olması lazım yoksa lisans hatası alır kullanamazsın. Launcher3 e gelince system/app veya system/priv-app klasörlerinde birinde apk dosyası vardır direk silebilirsin.Bir de swype uygulamasi vardi gitmis, playdaki 1 aylik deneme surumu olan switkeyb. gubi bisey indirdim, begenmeyip sildim.android klavye ile idare edecegiz, bir de lancher3 u kaldirmak istiyorum. Mumkun mu acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır herhangi bir zararı olmaz ama kullanmıyorsan da silebilirsin boş yere çalışmasın. Sana X-Plore veya Solid Browser kullanmanı tavsiye ederim. Zaten bu ikisinede superuser yetkisi verdiğin taktirde root browserda ki yaptıklarını yapabilirsin.Root browser ile once apk lari kopyalayip sonra sim kart uygulama lookclock wisper uygulamalarini sildim. Simdi bu root browseri silmezsem telefonda kalsa bir zarari olur mu ?