O dediğin rom lar varmı bilmiyorum ancak aşağıda ki linkte çeşitli romlar var. Hepsinide denedim CM den daha stabil olanı yok söyleyim.Evet telefonum avea in touch2 titanum bacjup pro ile sildim saolavea intouch2 için 5.0 key lime pie romu var mı bulan linki ata bilrmi
veya intouch2 için ios romu
galaxu ace ve y için var
usta 3 tane sorunum var
1)su gibi sarj yiyior tekrar tekrar kurdum bu sorun düzelmedi
2)avea teaması yok oldu bunu geri istiyorum nasıl geri getireceğim (telefonu yedeklemedim)
3)yorumlara güncel çıktı dediler güncel nerede linki ne
neyse ben teli yeniden başlatıyorum o zaman düzeliyorKardeş o rom u ben hotfile kapanmadan önce denemiştim ancak performansı falan hiç hoşuma gitmedi 1 saat sonra kaldırdım. Sana tavsiyem bu telefon için CM romlardan başkasına bakma. Özelliklere bu konuda CM11 rom dan başkasına. Çünkü en stabil, sorunsuz ve performanslı olanı bu.Bizim telefonlar için pacman romu var ama hotfile a upload edilmiş bunu başak siteye upload edip linkinin yolarmısnız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim bilgisayarda yok kayıtlı olarak ama bulabilirsem link atarımbiliyroum cyangoen eniyi ama pac istiyorum ben lütfen başka bir siteye mümkünse media ffire uploa edip linki atarmısın
diğer cihazlarımda cyangoen var ama pac de 3 ü birleşiyo lütfen bir yere upload edermisn çok merak ediyorum pac man i
Bakarim kardes.teşekkürleraga bulursan joyos rom harika birşey zte blade in dier telefonlarına var blade 3 e yok ios gibi oluyo ltfen
Hocam bu romu yukleyeli birkac gun oldu sikinti yoktu. Suanda facebookta takilirken ana sayfaya dondum ve ekranin alt kisminda yaklasik 2 cm lik yukseklikte androidin yeni cikan telefonlarindaki gibi geri anasayfa ve uygulama sonlandirma sekmeleri cikti. Yukledigim romla ilgili mi bu. Ama su ana kadar bu gelmemisti simdi geldi. Sizde de oyle mi merak ettim. Sikinti degil ama ekran kuculdugu icin az bi sikinti yaptim ben
Aynen boyle oldu ama bir anda geldi bir kac dakika once
Resimde görünen altta ki 3 düğmeyimi diyorsun?
Kendiliğinden çıkmaz bende hiç olmadı ama bilmiyorum yanlışlıkla yapmış olabilirsin. Kapatmak için Ayarlar > Arayüz menüsünde en altta bulunan ''Show Navigation Bar'' seçeneğinin tik'ini kaldır ve telefonu yeniden başlat.Aynen boyle oldu ama bir anda geldi bir kac dakika once
Telefon reset atmisti zamaninda onu actiysam olmustur haklisin. SagolasinKendiliğinden çıkmaz bende hiç olmadı ama bilmiyorum yanlışlıkla yapmış olabilirsin. Kapatmak için Ayarlar > Arayüz menüsünde en altta bulunan ''Show Navigation Bar'' seçeneğinin tik'ini kaldır ve telefonu yeniden başlat.
Düzeldiyse sorun yokTelefon reset atmisti zamaninda onu actiysam olmustur haklisin. Sagolasin
Hafıza kartında ki önemli dosyalarını bilgisayarına yedekle daha sonra telefonundan hafıza kartını biçimlendir yani tamamen sil telefonu yeniden başlat düzelmesi lazım.android.process.media hatası alıyorum çok fazla. çok harka bir rom ama bu neyden kaynaklanabilir?Telefon kendiliğinden reset atıyor arkadaşlar bunla ilgili bilgisi olan varmı?