Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.3) ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.3) ROM
Arkadaşlar Avea inTouch 2 (ZTE Blade 3) için Android 4.4.3 ROM çıkmıştır ve sizlerle paylaşmak istedim.

ROM Dosyalarının Son Güncellenme Tarihi: 08.06.2014

1) cm-11-20140607-UNOFFICIAL-KonstaKANG-atlas40.zip (156.86 MB)
LİNK:

2) gapps-kk-core-20140608.zip (20.36 MB)
LİNK:

Çalışan Hizmetler:
  • RIL (mobile network & data)
  • Wifi
  • Bluetooth
  • GPS
  • Audio (playback/input/routing/headphones/etc)
  • Camera (photos, camcorder & panorama)
  • Hardware acceleration and OpenGL rendering
  • Hardware video decoding & encoding
  • 'Project Butter'
  • SD card
  • USB-storage (on external sdcard) & adb
  • USB-tethering
  • Wifi-tethering
  • Touchscreen/multi-touch
  • Sensors
  • LEDs
  • FM radio

ROM'da çalışmayan herhangi bir donanım veya hizmet yoktur. Sorunsuz çalışmaktadır.

NOT: Bu ROM'u kurmadan önce mevcut recovery'i güncellemeniz gerekmektedir. Gerekli konuların linklerini veriyorum;
- CWM v6.0.4.9: Avea inTouch ZTE Blade - Avea inTouch 2 ClockWorkMod v6.0.4.9 Recovery - MaxiCep
- TWRP Recovery v2.6.3.0: Avea inTouch ZTE Blade - Avea inTouch 2 TWRP Recovery v2.6.3.0 - MaxiCep

KURULUM:
1.
İndirdiğiniz 1 ve 2 nolu dosyaları SD kartınızın ana dizinine atın.
2. ClockworkMod veya TWRP Recovery ile telefonu başlatın.
3. Backup and Restore -> Backup (Mevcut ROM'unuzun yedeğini almanızı tavsiye ederim)
4. Mounts and Storage -> Format /System (Sisteme format atın)
5. Wipe Data ve Factory Reset yapın.
6. '' cm-11-xxxxxxxx-xxxxxxxxx-KonstaKANG-atlas40.zip '' (İlk olarak bu dosyayı yükleyin)
7. '' gapps-kk-xxxxxxxx-signed.zip '' (Ardından bu dosyayı yükleyin)
8. Reboot Now (Telefonu yeniden başlatın)

ROM yükleme işleminiz tamamlanmıştır. İlk açılış biraz uzun sürebilir, dil seçim ekranı falan gelecektir gerekli ayarlarınızı yaptıktan sonra full TÜRKÇE olarak kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: merxas37 ve Samizel Destan
KimHyuna

KimHyuna

Üye
deniyorum reis 4.4.2 çok memnun kalmıştım sen ne dersen o

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum reis 4.4.2 çok memnun kalmıştım sen ne dersen o
4.4.2 ye ufak tefek degisiklik yapilmis hali buda. Su an bunu kullaniyorum bende herhangi bir sıkıkntı yok. Rehber ve Arama uygulamasi gibi bazi uygulamalarda degisiklik yapilmis.Bide soylemeyi unuttum bu romu kurabilmen icin cwm yi guncellemen lazim onuda paylastim forumda bulabilirsin

KimHyuna

KimHyuna

Üye
4.4.2 ye ufak tefek degisiklik yapilmis hali buda. Su an bunu kullaniyorum bende herhangi bir sıkıkntı yok. Rehber ve Arama uygulamasi gibi bazi uygulamalarda degisiklik yapilmis.Bide soylemeyi unuttum bu romu kurabilmen icin cwm yi guncellemen lazim onuda paylastim forumda bulabilirsin
eyw kurdum çok saol aga art a alacam geliştirici şeçenekler yok nasıl yapıcam 4.4.3 tw

kaya.brhn

kaya.brhn

Üye
Arkadaslar benim telefon birilerini ariyor, sonra insanlar beni aramissin diyorlar. Yanlislikla tusa basma olayi falan yok. Bunun icin bir ayar falan var mi? Oyun oynarken de gelen aramalar gostermiyor sadece zil sesi caliyor, oyundan cikinca gelen arama gozukuyor, o da sadece numara isim yok. Anlasilan aramalarda problem var. Bu aadece bende mi oluyor 4.4.3 rom

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar benim telefon birilerini ariyor, sonra insanlar beni aramissin diyorlar. Yanlislikla tusa basma olayi falan yok. Bunun icin bir ayar falan var mi? Oyun oynarken de gelen aramalar gostermiyor sadece zil sesi caliyor, oyundan cikinca gelen arama gozukuyor, o da sadece numara isim yok. Anlasilan aramalarda problem var. Bu aadece bende mi oluyor 4.4.3 rom
Bence sadece sende oluyor ben ne zamandir kullaniyorum oyle birsey olmadi.

KimHyuna

KimHyuna

Üye
usta ne zaman 5.0 key lime pie çıkacak bir çok telfon için var

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
KimHyuna

KimHyuna

Üye
Su an icin oyle bir rom gormedim bu cihaz icin ancak portlamaya calisirim eger dedigin rom guzelse
usat custom rom yapmayı bana da öğretirmisingerek kalamadı adamım kendim örendim şuan telefon ios gibi açılıyo ve android surumu 5.0.1 avea ıntouch2 ıstedım surumu yapabılıyom pro oldum

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
usat custom rom yapmayı bana da öğretirmisingerek kalamadı adamım kendim örendim şuan telefon ios gibi açılıyo ve android surumu 5.0.1 avea ıntouch2 ıstedım surumu yapabılıyom pro oldum
Ultimate olmanı dört gözle bekliyoruz :D

tataroglu46

Üye
Ben rom.u yukluyorum ama acilis ekraninda kaliyor nerde hata yapiyorum acaba tekrar 4.4.2 ye dondum

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

tataroglu46

Üye
recovery-clockwork-6.0.4.9-atlas40.zip

cwm bu degilmi peki bunu guncelledim ama ben

semgin

Üye
arkadaş sd kart olmadan niye kamera, tarayıcı çalışmıyor

semgin

Üye
bilgisayara bağlanınca üst barda USB ayarı gözükmüyor
bilen var mı?
bilgisayara bağlanınca üst barda USB ayarı gözükmüyor
bilen var mı?
fotoğrafları bilgisayara alamadım, USB üzerinden

JupiTR

Üye
Şarj çok gidiyor arkadaslar varmı bir çözümü?

Takipçi Satın Al

Üst Alt