Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

cem_uar

Üye
benim art yüzünden sistem çöktü. telefon açılmadı romu sıfırlamak zorunda kaldım.

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Hakkinda kismina gir ordaki derleme numarasinin uzerine 7 kere tikla menuye gelir gelistirici secenekleri
usta yaptım eyw art yapınca şuunu farketim graikler düzeldi birazdaha başak ne özelikler geldi art dalvike göre iyi ne ek özellikler geldi anlatırmın usta

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
usta yaptım eyw art yapınca şuunu farketim graikler düzeldi birazdaha başak ne özelikler geldi art dalvike göre iyi ne ek özellikler geldi anlatırmın usta
Valla kardes ben bilmiyorum denemek amacli gecmistim bi ara sadece ama kullanmadim. Bana sorarsan art yi önermem ama su anlik önermem. Cunku daha deneme asamasinda oldugu icin her uygulama ile uyumlu calismiyor.

mehmedo213

Üye
Hocam subway surfers kasiyo hala performans acisindan bi degisiklik olmadi dream leag soccer kasiyo bi program fln mi yukliycez

srhr190909

srhr190909

Üye
şuan itibari ile 4.4.3 kurmuş durumdayım. bazı görsel değişiklikler olmuş. arama bölümü mesela siyah değilde mavi-beyaz olmuş. bunun gibi şık görsel özellikler. tavsiye ederim.
Suanda gayet stabil bir rom. Yaklasik 4 gundur kullaniyorum. Fakat iki gundur arkadaslarin evindeyim. Wifi cok sikintili duruyor. İnternete girmekte zorlaniyorum ve whatsapptan mesajlar oldukca gec geliyo. İnternette sikinti oldugunu zannetmiyorum hem pc den giriyoruz hem de arkadaslarim da telefondan rahatca girebiliyo zaten fiber ust duzey net. Ayni sikintiyi yasiyor musunuz

kaya.brhn

kaya.brhn

Üye
4.4.2 den cok farkli degil. Hicbir sorun olmadi bende.

kaya.brhn

kaya.brhn

Üye
Kendi temasi da degisse idi cok guzel olacakti. Tema not klavye romda yok ya da iyi degil.

mehmedo213

Üye
hocam sorduğum soruya cvp verebilirmisinz

kaya.brhn

kaya.brhn

Üye
Mehmedo bende subway surfers normal bende. Sen islemleri en bastan tekrarla bence

srhr190909

srhr190909

Üye
Kendi temasi da degisse idi cok guzel olacakti. Tema not klavye romda yok ya da iyi degil.
hocam bu romlarda büyük değişiklik beklemeyin. çünkü ufak tefek güncellemeler oluyor, hatalar düzeltiliyor. önümüzde4.5 var ve büyük değişiklik olacak gibi. veya düşün 4.0.4 ten 4.3 e kadar büyük değişiklikler oldu.

mehmedo213

Üye
Ya tele tekrar yukledim romu ama hala sorunlar devam ediyo acil cevap daha iyi rom varsa onerirmisiniz

srhr190909

srhr190909

Üye
Ya tele tekrar yukledim romu ama hala sorunlar devam ediyo acil cevap daha iyi rom varsa onerirmisiniz
en iyi rom 4.4.3 benim için. ama tek sorunu wifi kullanırken whatsapptan mesajlar arada bir gelmiyor. o sıkıntı başka birşeyi yok. iki kere temiz kurulum yaptım olmadı. ama yine de tavsiye ederim ben hala kullanıyorum

mehmedo213

Üye
4.4.3 deniycem peki sizde 4.4.2 subway surfers fln kasıyomuydu

srhr190909

srhr190909

Üye
4.4.3 deniycem peki sizde 4.4.2 subway surfers fln kasıyomuydu
ben telefonda henüz oyun oynamadım. sadece 2048 vardı. başka yoktu. onun haricinde 33 adet program var. pek bi kasma olmuyordu. hala da öyle.

karhalil

Üye
Abi cok tesekkurler telefon cok hizlandi iki sorum olcak ilki eski romda ki kisilere ulasabilir miyim birde aksam sarj takili oldugu halde olmadi bunlarla ilgili yardim edersen

cüneyt01

Üye
arkaslar tsk cok iyi oldu bu rom ancak sorunlar var bunlar
1: klavyede mikrofon simgesi aktif degil sesli yazma calismiyor simge cikiyor ama islemiyor sms not google hepsinde ayni ama yandexin kendi navigasyon uygulamasunda kendi mikrofonu gayet guzel calisiyor android klavyede calismiyor markette s voice indirmek istiyorum cikmiyor bilgisayardan denedim cihaz desteklemiyor diyor
2: markette 3g de iken resim gostermiyor diye setdns ve benzeri program yukluyorum izinde veriyorum ama hicbir sekilde dns degismiyor butun dns uygulamalarida ayni degistiriyor ama gogle playde degismiyor wifide sorun istedigim gibi degisiyor host dosyasina play store ip ekliyorum yinede olmuyor
bu 2 sorundan muzdarip arkadaslarin yardimini bekliyorum
cepten yazdim hatam icin kusura bakmayin

cüneyt01

Üye
arkaslar tsk cok iyi oldu bu rom ancak sorunlar var bunlar
1: klavyede mikrofon simgesi aktif degil sesli yazma calismiyor simge cikiyor ama islemiyor sms not google hepsinde ayni ama yandexin kendi navigasyon uygulamasunda kendi mikrofonu gayet guzel calisiyor android klavyede calismiyor markette s voice indirmek istiyorum cikmiyor bilgisayardan denedim cihaz desteklemiyor diyor
2: markette 3g de iken resim gostermiyor diye setdns ve benzeri program yukluyorum izinde veriyorum ama hicbir sekilde dns degismiyor butun dns uygulamalarida ayni degistiriyor ama gogle playde degismiyor wifide sorun istedigim gibi degisiyor host dosyasina play store ip ekliyorum yinede olmuyor
bu 2 sorundan muzdarip arkadaslarin yardimini bekliyorum
cepten yazdim hatam icin kusura bakmayin

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
1. Sorunun icin marketten Google Arama adli uygulamayi yuklemen gerekiyor. 2. Sorunun bende de var su an genel bir sorun zaten. Ancak o dedigin dns degistirme uygulamalari android kitkat surumlerinde calismiyor diye biliyorum. Bende hala bir cozum bulamadim duzelmesini bekliyorum.

cüneyt01

Üye
cok teskurler dostum hizir gibisinayrica markette bir uygulama buldum bununla ilgili "override dns for kit kat" kit kat larda mobil 3g dns degistiriyormus free Apk bulamadim ama deneyen varsa paylasirsa ise yarayip yaramadigini uzerine dusebiliriz

Hopali080808

Üye
Bende Bugün İlk Sayfadaki Romu Yükledim. Yüklerken Sıkıntı Olmadı. Telefon Açıldı. Denemeye Başladım. Sd Kartı Görmüyor. Görmediği İçinde Rehberi Aktaramadım. Kamera Uygulaması Çalışmıyor. Durduruldu Diyor.Telefonu Pc ye Bağladığımda Blade 3 Olarak Görüyor Ama Kartı Yine Görmüyor. Ayrıca Blade 3 ün İçi de Boş. İçine Yapıştırma da Yapamadım. Çözüm Önerisi Olan Var mı?