Avea inTouch ZTE Blade Avea Intouch 2 Android 4.3 Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Avea Intouch 2 Android 4.3 Rom
Arkadaşlar kendi inTouch 2 cihazımda denedim ve sorunsuz bir şekilde çalıştı. Kurulum sırasında Türkçe dil seçeneği vardır.
Linkini verdiğim ( omni-4.3.0-20131020-atlas40-KonstaKANG.zip ) ve ( gapps-jb-20130813-signed.zip ) dosyalarını SD kartınızın ana dizinine atınız. Ve telefonu ClockWorkMod ile açınız. Daha sonrasını aşağıda ki kurulum sırasını takip ederek yapabilirsiniz.

omni-4.3.0-20131020-atlas40-KonstaKANG.zip

gapps-jb-20130813-signed.zip
İNDİR:

Çalışanlar:
  • RIL (mobile network & data)
  • Wifi
  • Bluetooth
  • GPS
  • Audio (playback/input/routing/headphones/etc)
  • Camera (photos, camcorder & panorama)
  • Hardware acceleration and OpenGL rendering
  • Hardware video decoding & encoding
  • 'Project Butter'
  • SDcard
  • USB-storage (on external sdcard, MTP and PTP only) & adb
  • USB-tethering
  • Wifi-tethering
  • Touchscreen/multi-touch
  • Sensors
  • LEDs
  • FM radio
Çalışmayanlar:
  • Yok ?

Yükleme:

1. boot into ClockWorkMod
  2. backup and restore -> backup (makes a nandroid backup of your previous ROM)
  3. mounts and storage -> format /system
  4. wipe data and factory reset
  5. install omni-4.3.0-xxxxxxxx-atlas40-KonstaKANG.zip
  6. install gapps-jb-xxxxxxxx-signed.zip
  7. reboot now

Son düzenleme:

WhistlePR

WhistlePR

Üye
Motoluxe olurmu kardeşim ? lütfen özelliklerine bakıp cevap verirmisin 4.0 arıyorum 1 haftadır

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Motoluxe olurmu kardeşim ? lütfen özelliklerine bakıp cevap verirmisin 4.0 arıyorum 1 haftadır
XDA'da Motoluxe için 4.2 MotoRox rom buldum kardeşim. Bi dene istersen

Link:

WhistlePR

WhistlePR

Üye
Bunu yükledim zaten bu 2.3.7 fakat 4 görünümlü

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

duran ceylan

Üye
O zaman bu rom değil sadece tema. Başlığında rom yazdığı için söylemiştim senin telefona göre rom bulursam yazarım
kardeş bu in touch 2 ziplerini inderme linkine tıklıyorum inmiyo hottfile cıkıyo ordada indir yok yardımcı olursan.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu in touch 2 ziplerini inderme linkine tıklıyorum inmiyo hottfile cıkıyo ordada indir yok yardımcı olursan.
Bilader Hotfile.com sitesi geçen gün kalıcı olarak kapatıldı o yüzdendir. Ben Hotfile linklerini kendi Yandex.Disk'ime yükleyip güncelleyecem.

darkata3311

darkata3311

Üye
Bu avea in touch ve türkcell t40 ve vodafone blade v aynı işletim sistemini kullanıyolar anladığım kadarıyla peki bunların roomlarıda aynımıdır acaba benim telefonum vodafone blade v çekirdek sürümü (3.4.0-perf zte-kernel@Zdroid-smt) ana bant sürümü (8x25Q-QDOSKOL-3050) android sürümü (4.1.2 jelly bean ) avea in touch ve t40 la aynı gibi bunların roomunu yüklesem olurmu acaba nasıl yükseltecem bunun roomunu :(

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bu avea in touch ve türkcell t40 ve vodafone blade v aynı işletim sistemini kullanıyolar anladığım kadarıyla peki bunların roomlarıda aynımıdır acaba benim telefonum vodafone blade v çekirdek sürümü (3.4.0-perf zte-kernel@Zdroid-smt) ana bant sürümü (8x25Q-QDOSKOL-3050) android sürümü (4.1.2 jelly bean ) avea in touch ve t40 la aynı gibi bunların roomunu yüklesem olurmu acaba nasıl yükseltecem bunun roomunu :(
Hayir ayni degil. Senin cihazin hangisi?

Abk1212

Üye
Romu yükledim çok güzel ama sarj sorunu var sarj edıyor ama göstermiyor telefonu resetlemek zorunda kalıyorum bunun çözümünü bilen varmı ?

ekremyildirim20

Üye
arkadaşım bende vodafone blade v ve zte blade s live var bunlara olurmu?
resimlerde blade III görünüyor ama

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Romu yükledim çok güzel ama sarj sorunu var sarj edıyor ama göstermiyor telefonu resetlemek zorunda kalıyorum bunun çözümünü bilen varmı ?
Bir yerlerde hata yapmis olmalisin ben defalarca flasladim su anda bunu kullaniyorum ve oyle bir sorunla karsilasmadim.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

ali_akkus38

Üye
avea intoch 1 orjinal rom ve root unu bulabilir misiniz.?

capo5587

Üye
hocam çok teşekkür ederim. Kullandığım en senkron ve en hızlı rom bu oldu. Telefon hem hızlandı hemde çok daha kullanışlı oldu. çok çok teşekkürler. :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok teşekkür ederim. Kullandığım en senkron ve en hızlı rom bu oldu. Telefon hem hızlandı hemde çok daha kullanışlı oldu. çok çok teşekkürler. :)
Kardes bu rom hosuna gittiyse bide son paylastigim 4.4.2 rom u kullan sanarsin S4 falan kullaniyorsun :D

eenneess5467

Üye
Turkcell t40 in cwm sini bulamadim.hicbir yerde yok. acaba blade3 un cwm si olur mu. hersey ayni gibi gozukuyor cunki ?