Avea Elazığ Çekim Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alparslan23

Üye
    Konu Sahibi
Avea Elazığ Çekim Sorunu
Daha önceleri Turkcell ve Vodafone'da kullandım ancak çekim yönünden herhangi bir problem yaşamadım.

Bir ay kadar önce Avea'ya geçmeyi düşündüm eskiden denildiği gibi çekme sorunu yoktur diye düşündüm, ancak geçtiğime pişman oldum Elazığ şehir merkezinde açık alanlar dışında ya çok az çekiyor ya da hiç çekmiyor. Bu konu ilgili bir çok e-mail attım herhangi bir geri dönüş yapılmadı, Avea'nın bir an önce Elazığ'a yatırımlarını yapması gerekiyor. :megafon:

• Beğen
Tepkiler: zazadodo

0m0m

Üye
Ben de Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum bu ara ve gerçekten yanlış bir seçim yapmışsınız. Avea çekim yönünden hala diğer operatörlere göre geride.

phasan

phasan

Üye
Daha önceleri Turkcell ve Vodafone'da kullandım ancak çekim yönünden herhangi bir problem yaşamadım.

Bir ay kadar önce Avea'ya geçmeyi düşündüm eskiden denildiği gibi çekme sorunu yoktur diye düşündüm, ancak geçtiğime pişman oldum Elazığ şehir merkezinde açık alanlar dışında ya çok az çekiyor ya da hiç çekmiyor. Bu konu ilgili bir çok e-mail attım herhangi bir geri dönüş yapılmadı, Avea'nın bir an önce Elazığ'a yatırımlarını yapması gerekiyor. :megafon:
Mesaj yerine dilekce yaz imza topla en garantili yol bu

zazadodo

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum üniversitede bile çekmiyor ya bu kadar olduğunu bilmiyordum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt