musti15fb
Üye
Turkcell Çekmiyor!
Şu anda Turkcell kullanıyorum, İstanbul - Beykoz'da ikamet ediyorum, bulunduğum yerde Turkcell 3G çekmiyor, Edge çekiyor. Birkaç kez Turkcell'i aradım, baz istasyonu kurmak istiyoruz ama mahalle halkınız izin vermiyor dediler. (Haklılar daha önce Avea kurduğunda isyan çıkardılar.) Ama bazen Edge'de bile hiç sinyal alamıyorum ve beni çileden çıkardı. Aradım Turkcell'i adamlar "haklısınız, isterseniz iptal edebilirsiniz çalışmalarımız devam ediyor" dediler. Bende Avea ya da Vodafone'a geçeceğim, Vodafone'de sınırsız internet olmadığı için Avea daha çok aklıma yatıyor ama daha önce Avea'nın çekmeme sorunlarıyla uğraştım. (7 yıl önce filan) Acaba şimdi düzelme olmuşmudur, ya da Turkcell'e katlanayım bu gibi durumlarda sorun ne kadar sürede çözülür?
Avea burada baz istasyonu kurduğunda isyan çıkardı adamlarda oradan indirip camii'nin minaresine kurdu. Acaba Turkcell'de buna benzer bişey yapabilir mi? Bende camii'ye yakın olduğum için Avea burada uçuyordur, Vodafone istasyonu nerede bilmiyorum. Araştıracağım.
Avea burada baz istasyonu kurduğunda isyan çıkardı adamlarda oradan indirip camii'nin minaresine kurdu. Acaba Turkcell'de buna benzer bişey yapabilir mi? Bende camii'ye yakın olduğum için Avea burada uçuyordur, Vodafone istasyonu nerede bilmiyorum. Araştıracağım.