Faturasız Avea Bunu Hep Yapıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

xmustx

xmustx

Üye
    Konu Sahibi
Avea Bunu Hep Yapıyor !
Evet Avea bunu yine yaptı ! İyiki varsın Avea :D

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221 ve Gönüldaş

SpyChef

SpyChef

Üye
Bendde kötü bişi yaptı sandım :)

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221
xmustx

xmustx

Üye
    Konu Sahibi
İyiliğini gördüm kötülüğünü görmedim arkadaşlar :)

Peocawe

Peocawe

Üye
Kötülüğü adam akıllı çekmemesi. Onun dışında gayet uygun bi operatör. Dershanede 1-2mbps evimde ise 3mbps'yi geçmiyordu avea. Vodafone'a geçtim 22mbps alıyorum artık. 2G si de aveanın 3G'sine bedel. :ehe

• Beğen
Tepkiler: cLeaninG
cLeaninG

cLeaninG

Üye
Kötülüğü adam akıllı çekmemesi. Onun dışında gayet uygun bi operatör. Dershanede 1-2mbps evimde ise 3mbps'yi geçmiyordu avea. Vodafone'a geçtim 22mbps alıyorum artık. 2G si de aveanın 3G'sine bedel. :ehe
Bilmem ama bende çekme problemi hiç olmazdı.Ama şuan güzel bir tarifeden dolayı Vodafoneye geçtim[emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Hangi internet paketini kullanıyorsun?

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Sınırsız

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye

Nasıl veri kullanımı hız 64 kbps adil hız 96 olsaydı hic yoktan bari

xmustx

xmustx

Üye
    Konu Sahibi
Çekim gücünde sıkıntı yaşasam zaten sen buraya yorum yapamazdın :) evde 3 mbps değil de 8,9 gördüm.

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Çekim gücünde sıkıntı yaşasam zaten sen buraya yorum yapamazdın :) evde 3 mbps değil de 8,9 gördüm.
Çekimde sorun yokta hız düşük
Kaç megabayt şeyi kaç dakika yazıyor :DD
Hiz düşük olduğundan resimler disabled oldu tapatalk ta üstüne tiklarsam aciliyir yüklenmeye başlıyor

Peocawe

Peocawe

Üye
Çekimde sorun yokta hız düşük
Kaç megabayt şeyi kaç dakika yazıyor :DD
Hiz düşük olduğundan resimler disabled oldu tapatalk ta üstüne tiklarsam aciliyir yüklenmeye başlıyor

2G de indiriyosun bırakta yazsın o kadar süre. :ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
avea nın adı batsın hırsız operatörü. 3g kapalı mobil veri kapalı hattımdan TL gidiyor arıyorum müşteri hizmetlerini, data kullanmışsınız diyor en son sinirlendim dedim elimdeki cihaz senden akıllı wi-fi ye bağlı olduğum zaman mobil veri kullanmaz ayrıca zaten kapalı dedim ama nafile bunların prensibi müşteri daima haksızdır.

AVEA pişmanlıktır..

• Beğen
Tepkiler: cLeaninG

Üst Alt