Aynen yaBendde kötü bişi yaptı sandım![]()

Bilmem ama bende çekme problemi hiç olmazdı.Ama şuan güzel bir tarifeden dolayı Vodafoneye geçtim[emoji4]Kötülüğü adam akıllı çekmemesi. Onun dışında gayet uygun bi operatör. Dershanede 1-2mbps evimde ise 3mbps'yi geçmiyordu avea. Vodafone'a geçtim 22mbps alıyorum artık. 2G si de aveanın 3G'sine bedel.![]()
Hangi internet paketini kullanıyorsun?Kötülüğü adam akıllı çekmemesi. Onun dışında gayet uygun bi operatör. Dershanede 1-2mbps evimde ise 3mbps'yi geçmiyordu avea. Vodafone'a geçtim 22mbps alıyorum artık. 2G si de aveanın 3G'sine bedel.![]()
Adı ne merak ettimde bakcam hmmmSınırsız
Hangi internet paketini kullanıyorsun?
Esnek 2 GB mi bu?Avea'da kullandığım paketi. Aynı fiyat hemde 25TL olan.
hy 500dk hy 1000sms ve 2gb internet.
Esnek 2 GB mi bu?
Herhalde ek paket alma diye olabilir.Bende tam bilmiyorum[emoji6] [emoji1]efsane 2gb olarak geçiyor ama tam bilmiyorum. Esnek dediğin ne oluyor?
Çekimde sorun yokta hız düşükÇekim gücünde sıkıntı yaşasam zaten sen buraya yorum yapamazdınevde 3 mbps değil de 8,9 gördüm.
DÇekimde sorun yokta hız düşük
Kaç megabayt şeyi kaç dakika yazıyorD
Hiz düşük olduğundan resimler disabled oldu tapatalk ta üstüne tiklarsam aciliyir yüklenmeye başlıyor

2G de indiriyosun bırakta yazsın o kadar süre.![]()
Acaba 3g yi acmadin ayarlardan veya sistemden.2G de indiriyosun bırakta yazsın o kadar süre.![]()