Atom Bebek Puan Arttırma Taktiği

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar ben indirimli 250 mb kullanıyorum türkcellin ilk 3 ay 7 tl bildiğiniz gibi 2 aydır kullanıyorum ve yine yenilenecek son 7 tl sonra 14 tl olacak vodafonede millet sınırsıza 8 tl verirken bu paarayı 250 mb internete vermek saçma geliyor tm türkcelin interneti daha iyi ama bu kadar fark olmamalı şimdi bu kampanya ne zaman bitecek zaten 100 sms bana yetmez smsi yine yapacamda konuşma ve internet için lazım olacak ne zamana kadar sürecek bu atom bebek bilgi varmı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​şimdilik ne zaman biteceğini bilmiyoruz herhalde bir anda kesecekler muslukları

lewent2020

lewent2020

Üye
SMS ler heryöne kullanılmıyor dikkat edin,sadece aynı operatörde geçerli,aynı şekilde 240 dk konuşma hediyeside!!!

larten123

larten123

Üye
bu gece 00.00a kadar oln 50mb ınt vr ya sınırı gecınce tl mı gıdıyor yoksa sınırsız mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben indirimli 250 mb kullanıyorum türkcellin ilk 3 ay 7 tl bildiğiniz gibi 2 aydır kullanıyorum ve yine yenilenecek son 7 tl sonra 14 tl olacak vodafonede millet sınırsıza 8 tl verirken bu paarayı 250 mb internete vermek saçma geliyor tm türkcelin interneti daha iyi ama bu kadar fark olmamalı şimdi bu kampanya ne zaman bitecek zaten 100 sms bana yetmez smsi yine yapacamda konuşma ve internet için lazım olacak ne zamana kadar sürecek bu atom bebek bilgi varmı
arkadaşım üç ay dolunca paketi iptal edip tekrar ind250 yaz 2222ye sms at 7tl den devam et vodafone daki sınırsız sizi aldatmasın paketiniz bittiginde evet sınırsız ama forumun ana sayfasını 25-30 dakikada acarsın hızı düşürülerek sınırsız yapılıyor türkcell dede paket aşımücreti 100kb-1kuruş tan ücretlendiriliyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

arkadaşım üç ay dolunca paketi iptal edip tekrar ind250 yaz 2222ye sms at 7tl den devam et vodafone daki sınırsız sizi aldatmasın paketiniz bittiginde evet sınırsız ama forumun ana sayfasını 25-30 dakikada acarsın hızı düşürülerek sınırsız yapılıyor türkcell dede paket aşımücreti 100kb-1kuruş tan ücretlendiriliyor
sağol dostum böylece 7 tl oluyor sanırım peki paket bitmeden bi gün öncemi iptal edeyim arkadaş öyle dedi çünkü o öyle yapıyormuş bi de nasıl iptal ediliyor

lewent2020

lewent2020

Üye
kullanıcı adımı unuttum nasıl geri alabilirim varmıdır bi yolu?

larten123

larten123

Üye
konusma dakikaları artık kullanılmıyor yakında bıtırecekler galıba

adil588

Üye
arkadaşlar oyuna gremiyorm yaklasık 2 aydır oynuyorm ama buqun uyqulama hata weriyor we atom bebeqin internet adresnede ulaşamıyorm . .

cyber

cyber

Üye
arkadaşlar oyuna gremiyorm yaklasık 2 aydır oynuyorm ama buqun uyqulama hata weriyor we atom bebeqin internet adresnede ulaşamıyorm . .

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/vee-atom-bebek-bitti-9-657572.html#post4822013

rapidline

Üye
saati ileri alıncada oluyo sanırım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
oluyorDU henüz açılmadı oyun..

cyber

cyber

Üye
açıldı mı oyun biriniz bakıverse

Üst Alt