Atom Bebek Puan Arttırma Taktiği

Sponsorlu Bağlantılar

larten123

larten123

Üye
amanıın saat tam yedı oldıgunda dakıkalar sms 50mb intrny gldı knsma saat 9dan 13e kdr bunu degıstıremıyor muyuz ve sadece 50mb mı verıyorlar ve nasıl sorgulama yapcam vodofone için int pktını

ggokhan008

Üye
arkadaşlar sms paketi gelmedi bi yardım edin ltfn

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar hediyeler hattınıza tanımlandıgında nokiadan bir sms gelir her hediye için ayrı bir sms o smste nasıl sorgulama yapılacagı belirtiliyor

ggokhan008

Üye
bana hediye falan gelmedi neden acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bana hediye falan gelmedi neden acaba

giriş yaptıktan sonra oyunu oyna ve internet baglantının kesilmedigne emin ol en saglamı opera veya kendi tarayıcısı açık olsun sürekli baglantı istiyor oyun

man20

man20

Üye
ben bişi sorcam. giriş yapmadan oyunu oynarsam hediye gelir mi telefonuma? veya gelsede kullanılır mı?

Salihç.

Üye
Milet cayir cayir beles kaznıyo.bis daha kayit olamdik. ;(

larten123

larten123

Üye
ben bişi sorcam. giriş yapmadan oyunu oynarsam hediye gelir mi telefonuma? veya gelsede kullanılır mı?

kaydolup tlfn nonu yazacaksın snra giriş ypcksn yoksa tlfnuna nsl glsn

KxTR79

KxTR79

Üye
kardeş çok teşekkürler senin sayende hediyeleri götürdük ::) ben fark etmemiştim iyi farketmişsin :)

man20

man20

Üye
kaydolup tlfn nonu yazacaksın snra giriş ypcksn yoksa tlfnuna nsl glsn
ben üye olurken sorunlar yaşadım mesela ilk önce kullanıcı adımı kabul etmedi değiştirdim onu kabul etti bu seferde telefon numaramı kabul etmedi. yani çok saçma şeyler oldu. ama şölede bi durum oldu giriş yaparken kullanıcı adımı şifremi yazdığımda giriş yapabildim. oyunu oynadım sabah hediye geldi internet ve sms vs. ama onları kullanamadım. internete giriom hiç bi yere bağlanmıo. msj atıom gitmio. sanki hediyeleri kazanmamışım gibi. ama bakıyorum bakiyeme (msj'da verdiği numarayı giriom) mb sms hala var gözüküo ama kullanamıom. bu arada kontörüm (-3) acaba bu yüzden mi hediyeleri kullanamıom? ama çok saçma gelio ne alaka diyorum.

larten123

larten123

Üye
ben üye olurken sorunlar yaşadım mesela ilk önce kullanıcı adımı kabul etmedi değiştirdim onu kabul etti bu seferde telefon numaramı kabul etmedi. yani çok saçma şeyler oldu. ama şölede bi durum oldu giriş yaparken kullanıcı adımı şifremi yazdığımda giriş yapabildim. oyunu oynadım sabah hediye geldi internet ve sms vs. ama onları kullanamadım. internete giriom hiç bi yere bağlanmıo. msj atıom gitmio. sanki hediyeleri kazanmamışım gibi. ama bakıyorum bakiyeme (msj'da verdiği numarayı giriom) mb sms hala var gözüküo ama kullanamıom. bu arada kontörüm (-3) acaba bu yüzden mi hediyeleri kullanamıom? ama çok saçma gelio ne alaka diyorum.

Bende öyle bir şey olmadı direk kaydoldum 2-3 gündür de hediyelerimi alıp çatır çatır kullanıyorum. Bana da paketleri sorgulamak için bir numara vermedi sana hangi numarayı verdi? Ama kontörün -3 olsa bile hediye hediyedir mobil veri'yi açık yaptın mı?

man20

man20

Üye
Bende öyle bir şey olmadı direk kaydoldum 2-3 gündür de hediyelerimi alıp çatır çatır kullanıyorum. Bana da paketleri sorgulamak için bir numara vermedi sana hangi numarayı verdi? Ama kontörün -3 olsa bile hediye hediyedir mobil veri'yi açık yaptın mı?
1-2 ay önce yapmıştım bu işi şimdi tam hatırlamıom hangi numara olduğunu. ama hani sabah msj gelio ya sms filan geldi şimdi kullanabilirsiniz gibi bi msj. o msjın sonlarında sms'in veya int. hediyenin ne kadar kaldığını öğrenmek istiosanız ''.....'' tuşlayın, öğrenebilirsiniz. ona girdiğimde gösterio ne kadar kaldığını. o numara galiba şuydu ama tam hatırlamıom: ''*123*50'' .Bu arada mobil verim açık.

larten123

larten123

Üye
1-2 ay önce yapmıştım bu işi şimdi tam hatırlamıom hangi numara olduğunu. ama hani sabah msj gelio ya sms filan geldi şimdi kullanabilirsiniz gibi bi msj. o msjın sonlarında sms'in veya int. hediyenin ne kadar kaldığını öğrenmek istiosanız ''.....'' tuşlayın, öğrenebilirsiniz. ona girdiğimde gösterio ne kadar kaldığını. o numara galiba şuydu ama tam hatırlamıom: ''*123*50'' .Bu arada mobil verim açık.

Allah allah benim mesajımın sonunda öyle bir şey yazmadı senin sorununa da bir şey diyemeyeceğim ya silip tekrar yüklemeyi denedinmi?

man20

man20

Üye
Allah allah benim mesajımın sonunda öyle bir şey yazmadı senin sorununa da bir şey diyemeyeceğim ya silip tekrar yüklemeyi denedinmi?
ewt denedim ama nafile. nese ya boşver ben ümidimi kestim zaten. olmayınca olmuo zorlamamak lazım. hayatta böle değil midir...

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
bana niye 40000 puanı geçiyor olmama rağmen bedava 240 dk gelmiyor?

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
interneti paketi olan bri benm yerimede oynayablrmi kullanıcı adımı ve şifremi versem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar hediyelerin hepsini aynı anda vermiyor arama hakkı ve mb ile internet birer gün arayla yükleniyor bu arada hediye sorgulama tcell de msjda belirtiliyor diger operatörlerde belirtilmiyor
tcell için hediye sorgulama;
*123*23#yes internet paketi
*123*50#yes sms paketi için dakikalar için zaten sorgulamaya gerek yok faturalı hatlar sabah 08:00 ile 12:00 arası önyüklemeli hatlar için 09:00ile13:00 arası limitsiz

dark1288

Üye
Ben Turkcell faturalı hat kullanıyorum atom bebekten hediye geldi 100 sms ve 50 mb internet paketi diye ama pek güvenemedim mesaj attım da şu kadar sms kaldı mesajı gelmedi faturalı hatta sorgulama kodunu yazarmısınız teşekkürler.

yasarr35

Üye
Saolasın kardeşim.

Üst Alt