bana hediye falan gelmedi neden acaba
ben bişi sorcam. giriş yapmadan oyunu oynarsam hediye gelir mi telefonuma? veya gelsede kullanılır mı?
ben üye olurken sorunlar yaşadım mesela ilk önce kullanıcı adımı kabul etmedi değiştirdim onu kabul etti bu seferde telefon numaramı kabul etmedi. yani çok saçma şeyler oldu. ama şölede bi durum oldu giriş yaparken kullanıcı adımı şifremi yazdığımda giriş yapabildim. oyunu oynadım sabah hediye geldi internet ve sms vs. ama onları kullanamadım. internete giriom hiç bi yere bağlanmıo. msj atıom gitmio. sanki hediyeleri kazanmamışım gibi. ama bakıyorum bakiyeme (msj'da verdiği numarayı giriom) mb sms hala var gözüküo ama kullanamıom. bu arada kontörüm (-3) acaba bu yüzden mi hediyeleri kullanamıom? ama çok saçma gelio ne alaka diyorum.kaydolup tlfn nonu yazacaksın snra giriş ypcksn yoksa tlfnuna nsl glsn
ben üye olurken sorunlar yaşadım mesela ilk önce kullanıcı adımı kabul etmedi değiştirdim onu kabul etti bu seferde telefon numaramı kabul etmedi. yani çok saçma şeyler oldu. ama şölede bi durum oldu giriş yaparken kullanıcı adımı şifremi yazdığımda giriş yapabildim. oyunu oynadım sabah hediye geldi internet ve sms vs. ama onları kullanamadım. internete giriom hiç bi yere bağlanmıo. msj atıom gitmio. sanki hediyeleri kazanmamışım gibi. ama bakıyorum bakiyeme (msj'da verdiği numarayı giriom) mb sms hala var gözüküo ama kullanamıom. bu arada kontörüm (-3) acaba bu yüzden mi hediyeleri kullanamıom? ama çok saçma gelio ne alaka diyorum.
1-2 ay önce yapmıştım bu işi şimdi tam hatırlamıom hangi numara olduğunu. ama hani sabah msj gelio ya sms filan geldi şimdi kullanabilirsiniz gibi bi msj. o msjın sonlarında sms'in veya int. hediyenin ne kadar kaldığını öğrenmek istiosanız ''.....'' tuşlayın, öğrenebilirsiniz. ona girdiğimde gösterio ne kadar kaldığını. o numara galiba şuydu ama tam hatırlamıom: ''*123*50'' .Bu arada mobil verim açık.Bende öyle bir şey olmadı direk kaydoldum 2-3 gündür de hediyelerimi alıp çatır çatır kullanıyorum. Bana da paketleri sorgulamak için bir numara vermedi sana hangi numarayı verdi? Ama kontörün -3 olsa bile hediye hediyedir mobil veri'yi açık yaptın mı?
1-2 ay önce yapmıştım bu işi şimdi tam hatırlamıom hangi numara olduğunu. ama hani sabah msj gelio ya sms filan geldi şimdi kullanabilirsiniz gibi bi msj. o msjın sonlarında sms'in veya int. hediyenin ne kadar kaldığını öğrenmek istiosanız ''.....'' tuşlayın, öğrenebilirsiniz. ona girdiğimde gösterio ne kadar kaldığını. o numara galiba şuydu ama tam hatırlamıom: ''*123*50'' .Bu arada mobil verim açık.
ewt denedim ama nafile. nese ya boşver ben ümidimi kestim zaten. olmayınca olmuo zorlamamak lazım. hayatta böle değil midir...Allah allah benim mesajımın sonunda öyle bir şey yazmadı senin sorununa da bir şey diyemeyeceğim ya silip tekrar yüklemeyi denedinmi?
bana niye 40000 puanı geçiyor olmama rağmen bedava 240 dk gelmiyor?