Atom Bebek Puan Arttırma Taktiği

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
hiç bişi olmaz, korkmayın minnoşlar

cyber

cyber

Üye
bencede hiç bişey yapamazlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten hala magazada ilk sırada atom bebek var bişey olsa çoktan kaldırmışlardı bence kampanya dahilindeki hediyeler limite ulasmadı o yüzden devam edicek gibi görünüyor

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Teşekürler calışıyor kap şukunu

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
dün akşam yaptım hileyi 100 SMS ve 50 MB geldi sabah teşekkürler SMS kullanmamda internet Paketime + olsun 24 saat galiba geçerlilik süresi

FlaxLy

FlaxLy

Üye
şukladım :D

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Nokia da size şuklayacak yeter ki bir fark etsin :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Şuklarda Cinayet çıkar :) Ne yapabilir ki :hmmm

<zxc

<zxc

Üye
ya yeter ama yha 3 4 kişi sölemiş takan yok 5800 kullanıcıları üye olmaya çalıştıgında mail adrs. yanında tik olmuyo veya üye girişi yapacaği zman sadece şifrenin yanında tik oluyo bi yardım lütfen

FlaxLy

FlaxLy

Üye
ya yeter ama yha 3 4 kişi sölemiş takan yok 5800 kullanıcıları üye olmaya çalıştıgında mail adrs. yanında tik olmuyo veya üye girişi yapacaği zman sadece şifrenin yanında tik oluyo bi yardım lütfen

Burası s60v5 bölümü değilki takan olsun. Neyse bilmiyorum sorununu...

<zxc

<zxc

Üye
neden gerksiz konu açimki zaten s60v5 in yarısı çöp konu neyse ayrıca hayatta en nefret duyduğum şey üşenmek oyuzden asla öle bişey diyemezsin emre hem zten bitek siz yoksunuz bu konuda bnmle aynı sorunu yaşıyan 6-7 kişi daha var onlarda yazmışlar buraya onlara ni ye aynı cevabı vermiyonuz ayrıca niye hemen üstünüze alınıyonuz ben konuyu açana sormuştum gerçi

mmkk5

Üye
çok sağol güzel paylaşım (:

lewent2020

lewent2020

Üye
konu halen daha güncel yanlız hatta dahada coştular,günlük 50 mb lık internet hediyesi gelmiyordu 10 gün önce falan 2 gündür oda gelmeye başladı...operatörler bi kılçıklık yapmasa bari bu konuda...kullanmaya başlayıpta faturası gelen arkadaş varmı acaba,sakata gelmiyelim yani!!!!

Febris

Febris

Üye
konu halen daha güncel yanlız hatta dahada coştular,günlük 50 mb lık internet hediyesi gelmiyordu 10 gün önce falan 2 gündür oda gelmeye başladı...operatörler bi kılçıklık yapmasa bari bu konuda...kullanmaya başlayıpta faturası gelen arkadaş varmı acaba,sakata gelmiyelim yani!!!!

Benden 1 saat arayla 14 tl aldı bundanmıdır acaba? 3 hafta falan oldu alalı

lewent2020

lewent2020

Üye

Benden 1 saat arayla 14 tl aldı bundanmıdır acaba? 3 hafta falan oldu alalı

walla sabah 7 de mesaj gelip 24 saat geçerli hediyeniz hattınıza yüklendi diyorda bu 24 saati bende anlamış değilim.sabah 7 de mesaj geliyorsa ertesi gün sabah 7 de bitiyor demektir.hediye mesajınız duruyorsa bence müşteri hizmetlerini arayıp itiraz edin...

painkler

Üye
arkadaslar vodafone fzturali htta sahibim yaklasik bir aydir sms e para vermiyorum ato bbekten geliyor her sabah 7 den diger sabah7 ye kadar100 sms gecerli

butlan40

butlan40

Üye
arkadaslar hattım vodafone.50 mb hedıye
tanımlanmıstır dyor ama ınternete
gremyrm.ayarlar tamam zaten onceden gryodum
cepnet hakkım varken.sımdı cepnet abonelıgım
var ama ay doldu para yuklemedm atomdan ıdare
edrm dye ama hedye geldıgı halde gremyrm ınternete.bılgısı olan var mı?bıde ne kadar
kaldıgını nasıl bıleblrm.cıkıca ekrana gelmıyo
bende

larten123

larten123

Üye
arkadaslar hattım vodafone.50 mb hedıye
tanımlanmıstır dyor ama ınternete
gremyrm.ayarlar tamam zaten onceden gryodum
cepnet hakkım varken.sımdı cepnet abonelıgım
var ama ay doldu para yuklemedm atomdan ıdare
edrm dye ama hedye geldıgı halde gremyrm ınternete.bılgısı olan var mı?bıde ne kadar
kaldıgını nasıl bıleblrm.cıkıca ekrana gelmıyo
bende

Mobil verin açık mı?

Üst Alt