Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Bende bütün açılardan dedim temiz die. Saygı sevgi terbiye. Beni devamlı uyarıolar böle yapılmaz böle edilmez i elbisenin şurası pis , büyüklerine yer ver diye. Her yönden temiz araplar. Ama filmlerde vs vs şeylerde araplar geri kafalı eski kültür , yeni hiçbirşeyi bilmeyen ve medeniyetten haberi olmayan die gösterilior. Emin olun çoğu bizden daha modern ve medeni... Bunu kötü bişe olsun die değil bilgi olsun die sölüyorum.. :)

İlginç.Tabi oralara gitmediğim için nasıllardır bilemiyorum sadece denk geldiklerim adına konuştum zaten.Filmlerde Türkler'de çoğu zaman gerikafalı olarak gösterilir pek takılmamak lazım onlara

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu sefer kesi ngidiyorum, :bye2: ben de açım :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
sercan yılmaz yaz sora kişilere gel orda hemen bi kutucuk var konum die yanına da bandırma yaz sora direk çıkçam ilk baştaki kişi

Bu kadar uğraşı profile bakmak için değilde derslerin için versen dünyayı değiştirirdin o ne öyle :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

annen alman baban isviçre vatandaşı dedin çarpılcan

- - - Eklendi - - -

bu sallamasyonu yapan kişi taktir alıyo ilginç

- - - Eklendi - - -

türkiyede iftar vakti gelmiş anlaşılan

Daha 20 dakika var.Annemlere gidicem ama muhabbeti bırakıpta kalkmak gelmiyor.Son 10 dakika kala yola çıkarım artık :ehe

- - - Eklendi - - -

Orada dodular fakat evlendikten sonra turk vatandası oldular

Buna kendinide inandırdın mı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt