Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
amcası arapsa babasıda araptır ve kendiside ama ismail de öyle bi tip yok
Ya yok hepimiz türküz. Sadece teyzem arap biriyle evlendi bukadar basit :D Hemde has türküm. Dedim ya manavım. Biyerden biyere göç yok türk orjinal yani :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
konu ve içerik kaymış:D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

cukuleaks

Üye
konu gececilere benzemiş :D gerçi gececileri kimse geçemez ben bi msj atiyim demiştim 3 sayfa ileri gitmişti. oha bune hız demiştim ogün :D
Böyle giderse sayfayı flooder ile hacklicem :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Kastamonu'lum ama kastamonu'lu değilim.Yani bizim köy ve çevresi tam kastamonulu değil.Köyde dağın içinde bildiğin.Boludalarmış zamanında daha sonra bolu beyinin gazabından kaçıp dağın içlerine yerleşmişler.Boluyada başka bir yerden oraya da başka bir yerden.Çok karışık ya.

cukuleaks

Üye

:hmmm beyaz Araplar da var ama İsmail benzemiyo onlara.

:anlas: bu iyiydi yönetici kardeş
Beyaz araplar derken ? Araplar zaten beyazlar. Siyah olanlar afrikalı. Suudi Araplar asıl araplardır. Ve nedense herkes arapları çok pis die biliorlar ama inanın bizden temizler. Hepside çok modernler ve %90 ı ingilizce biliyor...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Kastamonu'lum ama kastamonu'lu değilim.Yani bizim köy ve çevresi tam kastamonulu değil.Köyde dağın içinde bildiğin.Boludalarmış zamanında daha sonra bolu beyinin gazabından kaçıp dağın içlerine yerleşmişler.Boluyada başka bir yerden oraya da başka bir yerden.Çok karışık ya.
anladım :D kastamonu zonguldak çok göç verdi yurtdışına

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt