cukuleaks
Üye
Aleyküm Selamselamün aleyküm beyler
urfa apaçileri çekilmiyo ya
O apaçileri alıcan vurucan kırbacı
Yakışıklı çıkmadım!!!! Zaten yakışıklıyım
Birleşik arap emirlikleri hakkında pek bilgim yok ama hemen örenebilirm...
ben çağırdım
muhammed de gelmiş
Heyyt beAraplar nasıldır bilmem ama Turist olarak Türkiye'ye gelenlerin %99 çok pisler.Yani kendileri değil terbiyesizlik açısından.Bazı otellere -Türkiye'de bile rastladım böylesine- Türkler ve Araplar alınmıyor -.-
#wowKeyfe Hâl (Arapça : Nasılsın?)
Watashi wa toruko jin desu (Japonca: Türküm)
paki bilgileri değiştirmiş ama tam değiştirmemiş bu seferde erkekler ve kadınlar yapmış ilgilendiklerine
Konuyu değiştirmece vol.bilmemkaç.Japon'lar çok sevimli geliyorlar bana -.- Severim japonları heleki manga-anime kültürler miss
gördüm bide evde oturan mallar bğn yazmışpaki bilgileri değiştirmiş ama tam değiştirmemiş bu seferde erkekler ve kadınlar yapmış ilgilendiklerine
paki bilgileri değiştirmiş ama tam değiştirmemiş bu seferde erkekler ve kadınlar yapmış ilgilendiklerine
Heyyt beAraplar nasıldır bilmem ama Turist olarak Türkiye'ye gelenlerin %99 çok pisler.Yani kendileri değil terbiyesizlik açısından.Bazı otellere -Türkiye'de bile rastladım böylesine- Türkler ve Araplar alınmıyor -.-
güldürüyon lan biziHehe cok komk
ismail patladı
İŞTE BEN BUNDAN NEFRET EDİYORUM!! Bakın o pis dedikleriniz tamamen yabancılar. Bakın şöyle izah edeyim. mekkede insanlar yemek açısından felan filan %99 u çok dağınık ve pisler. Ve hemen'' araplar çok pis'' Peki şöyle bişey diyeyim. Mekkede bulunan arap sayısı %5. Araplar medinede. Medinedede arap sayısı %80 . Ve hepsi temiz tıraşlı , tertemiz elbiseli modern, hepsi ingilizce konuşmayı biliyor. Hepsi lüks , limuzinle jiplerle gezioalr ve zzenginler. İşte sizin o siyah pis die bildiklerinşz pakistanlı , afrikalı ,bangladeşli vsvs . neyse şimdi iftar var iftardan sonra gene gelicem konuya
şu adresi verin ben de bakayım
- - - Eklendi - - -
Sumo
Böyle diyerek arapça bildiğini ima etmeye çalıştın
#wow
geçen gün camiye gittim bi Arap teravih kılınacak mı dedi. Ben de Yes dedim. konuşmaya konuşmaya Arapça bildiğimi de unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?