Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakışıklı çıkmadım!!!! Zaten yakışıklıyım

Birleşik arap emirlikleri hakkında pek bilgim yok ama hemen örenebilirm...

Heyyt be Araplar nasıldır bilmem ama Turist olarak Türkiye'ye gelenlerin %99 çok pisler.Yani kendileri değil terbiyesizlik açısından.Bazı otellere -Türkiye'de bile rastladım böylesine- Türkler ve Araplar alınmıyor -.-

Keyfe Hâl (Arapça : Nasılsın?)
Watashi wa toruko jin desu (Japonca: Türküm )

benim gördüklerimin çoğu temizdi. Sağlık olsun

kim kızdırdı paki yi çabuk çıksın orta

paki96

Üye
Oruca kaldı 30 dk

man20

Üye
paki bilgileri değiştirmiş ama tam değiştirmemiş bu seferde erkekler ve kadınlar yapmış ilgilendiklerine

Konuyu değiştirmece vol.bilmemkaç.Japon'lar çok sevimli geliyorlar bana -.- Severim japonları heleki manga-anime kültürler miss

İŞTE BEN BUNDAN NEFRET EDİYORUM!! Bakın o pis dedikleriniz tamamen yabancılar. Bakın şöyle izah edeyim. mekkede insanlar yemek açısından felan filan %99 u çok dağınık ve pisler. Ve hemen'' araplar çok pis'' Peki şöyle bişey diyeyim. Mekkede bulunan arap sayısı %5. Araplar medinede. Medinedede arap sayısı %80 . Ve hepsi temiz tıraşlı , tertemiz elbiseli modern, hepsi ingilizce konuşmayı biliyor. Hepsi lüks , limuzinle jiplerle gezioalr ve zzenginler. İşte sizin o siyah pis die bildiklerinşz pakistanlı , afrikalı ,bangladeşli vsvs . neyse şimdi iftar var iftardan sonra gene gelicem konuya

güldürüyon lan bizi

- - - Eklendi - - -

ismail patladı

Tepkiler: Amaru Shady

#wow

geçen gün camiye gittim bi Arap teravih kılınacak mı dedi. Ben de Yes dedim. konuşmaya konuşmaya Arapça bildiğimi de unutmuşum
Böyle diyerek arapça bildiğini ima etmeye çalıştın

Tepkiler: Amaru Shady

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...