Asus zenfone5 alacağım fakat?

Sponsorlu Bağlantılar

Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
Asus zenfone5 alacağım fakat?
Arkadaşlar elimdeki discoveryi sattim.Güncelleme 4.4 almadı sinirlendim sattim telefonumu.Zenfone5i biraz araştirdim telefon hoşuma gitti.Karşilaştırma yaptığımda note2 ile aşağı yukarı ayni özelliklere sahip.Fakat bu telefon çift çekirdek.Hızı nasıl ısınma yapıyormu?General mobile discovery ile kıyaslarsak nasıl.Garantisine hangi firma bakıyor.Bu arada discoveryde 4 çekirdeğe sahipti?

byAndroid

byAndroid

Üye
Note 2 ile karsilastirilamaz bu cihaz
Discovery 4.4 u aldi ama beta surumuydu tam surum daha cikmadi
Zenfone 5 discovery den daha iyidir
Cekirdege gelicek olursak aslinda 4 cekirdek o da

Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
Beta sürümünü aldı güncelledim.Çok hatası vardi artık sinir bozucu bir hal aldı.Telefonda donmalar kitlenmeler falan.Şimdi zenfone note2 ile karşılastırılamaz derken hangı acıdan kastınız?

hasaneness

hasaneness

Üye
Arkadaşlar elimdeki discoveryi sattim.Güncelleme 4.4 almadı sinirlendim sattim telefonumu.Zenfone5i biraz araştirdim telefon hoşuma gitti.Karşilaştırma yaptığımda note2 ile aşağı yukarı ayni özelliklere sahip.Fakat bu telefon çift çekirdek.Hızı nasıl ısınma yapıyormu?General mobile discovery ile kıyaslarsak nasıl.Garantisine hangi firma bakıyor.Bu arada discoveryde 4 çekirdeğe sahipti?
Dun bununla ilgili yeni alan tanidigima sordum onun söylediği 'tek kelime ile harika'

Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
Alanlar genelde memnun.Biraz ses düşüklüğünden şikayet var..

byAndroid

byAndroid

Üye
Note 2 de bir kere s-pen olayi var ve phablet olarak geciyor zenfone 5 sadece telefon note 2 daha ustun bir cihaz

fingerback5

fingerback5

Üye
Zenfone 5 Discoveryden iyi.Çift çekirdek olması da korkutmasın performansı gayet yerinde Intel platformuyla MediaTek platformu çok farklı zaten.Ne dersek diyelim Note 2 bahsettiğimiz 2 cihazdan da üstün orası bir gerçek.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
duyduguma gore isinma yapmiyormus

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Cihaz 4 çekirdek 2 si sanal

Ekran gerçek hd değil orda asus aldattı bizi

Hız müthiş intel sanki 8 çekirdek koymuş .
Uygulama yüklerken 2 saniye de yükleniyor süper .

Galeri özellikleri çok iyi ama bir türlü apk sini bulamadım .

Kılıfları daha tam Yayınlanmadı .

2gb ram çok iyi iş çıkarıyor .

Sakın discovery demeyin 8 mp 2 mp den berbat general resmen dalga geçiyor yıllardır ordan burdan marka logoluyor

Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
Hasan bey 2gb ram dediğiniz bu zenfone5 temi acaba?Teknosada bugün satiş elemanı 2gb ramin zenfone6 da olduğunu zenfone5 in 1gb rame sahip olduğunu söyledi?

hasaneness

hasaneness

Üye
Hasan bey 2gb ram dediğiniz bu zenfone5 temi acaba?Teknosada bugün satiş elemanı 2gb ramin zenfone6 da olduğunu zenfone5 in 1gb rame sahip olduğunu söyledi?
Zenfone4 1 gb ram, zenfone 5 2 gb ram'e sahip

byAndroid

byAndroid

Üye
Satis elemanlari bisey bilmiyo inanmayin onlara

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
zenfone 5 2 gb yani nasıl memnunmusunuz bana ses ayyari baya bir düşük geldi birde görüntülü konuşma olmaması dezavantaj?_

hasaneness

hasaneness

Üye
zenfone 5 2 gb yani nasıl memnunmusunuz bana ses ayyari baya bir düşük geldi birde görüntülü konuşma olmaması dezavantaj?_
Satın almadım bisey diyemem :sirit: ama bana ismarlarsaniz incelerim :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Cihazda on kamera varsa skype tango viber we chat gibi programlarla goruntulu konusabilirsiniz

Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
Ses düzeyi bir hayli düşük ya sonicmaster olacak bide laptopta canavar gibi telefonda vasat yapmışlar..

hasaneness

hasaneness

Üye
Ses düzeyi bir hayli düşük ya sonicmaster olacak bide laptopta canavar gibi telefonda vasat yapmışlar..
Bugün youtubda bi incelemesini izledim ve amirallerle ses düzeyinin kapışabilecegini söylemişti demek öyle değilmiş

byAndroid

byAndroid

Üye
Ön kamera 2mp mevcut
O zaman sorun yok dedigim programlarla goruntulu gorusulebilir sese gelicek olursa galiba tecnopat ti ordan inceleme vidousu nu izledim cok basarili ses sistemi var diyorlardi

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim nerde teknosada teşhir ürününü inceledim.Bir zamanlar 6600 vardi bilirsin ondan farkı yok ses düzeyinin:D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve byAndroid

Üst Alt