Telefon Tavsiyesi Asus ZenFone 6 Sizce Alınır mı Alınırsa nasıl alınır :D (Lütfen OYLAMAYA katılın) KONU YENİLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Asus Zenfone6 Alınır mı ?

• Kullanılan toplam oy
    65
signor ramon

signor ramon

Üye
Beyler 4.4.2 KitKat Güncellemesi Ne zaman gelecek bilgisi olan varmı ?
ayrıca asus internette okuduğum haberlere göre android L güncellemesi yapmayıda planlıyormuş

iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: 2en

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Android L Güncellemesi nedir ?

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone Bütün serisinde mi ?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Fenomenon

Fenomenon

Üye
belki zenfone 4 almaz. diğerleri de garanti değil ama alma ihtimali var.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve 2en
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah Android L Gelir o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

nokia 603

Üye
peki diger forumlarda hep sarj sorunundan bahsediliyordu kullanan 1 kisi mi var burda bi de uygulamalar sd karta kuruluyor mu root olmadan sirf bunun icin xperia m2 almayi dusunuyorum

• Beğen
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
SD Kartta çogu şey kurulur oyun video müzik uygulama Zaten Asus Zenfone 6 'da 3300'lük batarya kapasitesine sahip .. Ekranda 720p oldugu için pek bataryadan harcamıyor ..

Murat Alper

Murat Alper

Üye
alınır tabikide

• Beğen
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu güncelledim Asus zenfone telefonla ilgilenen konuyu okuyabilir :spr

nokia 603

Üye
peki teli aldik actik sd karta direk uygulama kuruluyor mu 16 gb c10 kart var bos mu dursun lutfen cevap

• Beğen
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
SD Karta uygulama kuruluyor SD Kartta uygulamaları kurman daha iyi bence

• Beğen
Tepkiler: nokia 603

nokia 603

Üye
rootsuz degil mi o zaman cok iyipeki 4.4.2 guncellemesinde uygulamalari sd karta kurmak icin root mu gerekli

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Halen zenfone serisi kullanicilari klübü yok

• Beğen
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
@chita_man Açalım bir tane Klüp o zaman :D@nokia 603 Root gerekmiyor diye biliyorum ama sen gene araştır yada bilen birisi cevaplar koskaca :maxicep: yani :gul:Bu telefon Türkiye'de çok satıyor ! ..

• Beğen
Tepkiler: nokia 603
gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
konu kirliliği yapmıyım sizlere bişey sormak istiyorum elimdeki s4 anneme versem bende kendime ZenFone 6 alsam ne kaybederim yda ne kazanırım

westmoreland

westmoreland

Üye
Bence çok şey kaybedersin. S4 ile yarışmaz bu cihaz. Ekran çözünürlüğü falan. Bilmiyorum ama bence S4 daha çekici.

gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
@ozgurgcan s4 ne bilyim gereksiz sensörler uygulamalr ile dolu benim için hiçbirini kullanmıyorum sadece s health bide sosyal ağ amaçlı kullanıyorum o kadar instagram facebook whatsapp viber tarzı uygulamalr yaptığım fazla şey yok

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet S4 Prof zen ise orta seviye . Ve asi bir cihaz . Iyi karar vermen gerek .

westmoreland

westmoreland

Üye
@ozgurgcan s4 ne bilyim gereksiz sensörler uygulamalr ile dolu benim için hiçbirini kullanmıyorum sadece s health bide sosyal ağ amaçlı kullanıyorum o kadar instagram facebook whatsapp viber tarzı uygulamalr yaptığım fazla şey yok
Olsun yine de S4'ün bir havası var. Ama artık büyüsün ekran diyorsan zenfone6 iyi gelecektir. Ama ppi değeri falan düşük gibi geldi büyük ekrana göre. Bir de ekranın 720p HD olması. Ben FullHD beklerdim. Ama bu kadar klasik kullanıp büyük ekran istiyorsan iyidir. Tasarım göreceli kavram bir şey diyemeyeceğim lakin benim görüş açım bu telefon 200 liralık tabletler gibi görünüş itibarı ile.

Üst Alt