2en
Üye
Ben saglama alayımda kendimievet biliyorum izledim zenfone 6 da varmış batarya sorunu o birazda kullanıcısına göre değişiyor
Ben saglama alayımda kendimievet biliyorum izledim zenfone 6 da varmış batarya sorunu o birazda kullanıcısına göre değişiyor
O değil bu.Ne güzel Telefondu yazık oldu içim cız ediyor yeminle kalbimizdesin Asus Zenfone 6
Moto G dedigin bumudur ?

Sen daha iyi biliyorsundur o zman söyle son durum nedir ?Ee? Dünyanın sonu mu? Ayrıca Teknosa çalışanlarının her dediğine inanmayın, çoğu hiçbir şey bilmiyor.
Gelmeyecekse Asus açıklama yapacak Teknosa değil.Sen daha iyi biliyorsundur o zman söyle son durum nedir ?
Arkadaş haklı bimeks teknosa vatan çalışanları çok bilgisiz yanimdaki kadın arkadasimda s4 mini vardi cok donuyo dedi gercekten oyle midir diye sordu adamda onun telefona virus girmistir samsunglar normalde hic kasmaz dediGelmeyecekse Asus açıklama yapacak Teknosa değil.

Teşekkür ederim ay sonunu bekleyip vatandan alırımBen Asus a mail attım destek ten zenfone 6 ne zaman satışa sunulacak dedim en geç bu ay sonunda vatanbilgisayar ve hepsiburada da stoklar gelecekmiş ve ay içinde teknosa da ki stoklar bir çok kez yenileniyormuş.
Motorola Moto G ye ısınnamam ben sanki, en iyisi ay sonunu bekleyip zenfone 6 almakMotorola Moto G alabilirsin ama Zenfone 6 kadar iyi değil. İlla ki bir yerde bulursun Zenfone 6'yı.
Herkes ayrı ayrı Şeyler söylüyor kime inanacagımı şaşırıyorumteknosaya dün sordum bana öyle birşey demediler.Sadece az geldiğinden hemen satılıyor dediler.
Düzeltiyorum ..Büyük punto yazımı forumumuzda yasak. Başlığı düzenleyiniz
Hayırlı olsun.Aynen kardeşim bende bu perşembe akşamı aldım buldum bir yerden "Adminden Ricam olacak (konuyu Kilitlermisin )"![]()