Asus Zenfone 6 Artık Türkiye'ye Gelmeyecekmiş !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0MG90

0MG90

Üye
Ee? Dünyanın sonu mu? Ayrıca Teknosa çalışanlarının her dediğine inanmayın, çoğu hiçbir şey bilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7, Murat Alper ve TeknoÖmer
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Ben samsung s5 kullanıyorum 5 yıl gideri olacağını sanmıyorum. Ben bu zenfone serisine bir türlü ısınamadım. Bence parana biraz daha ekle lg g2 al.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve TeknoÖmer
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Ee? Dünyanın sonu mu? Ayrıca Teknosa çalışanlarının her dediğine inanmayın, çoğu hiçbir şey bilmiyor.
Sen daha iyi biliyorsundur o zman söyle son durum nedir ?

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
Gelmeyecekse Asus açıklama yapacak Teknosa değil.
Arkadaş haklı bimeks teknosa vatan çalışanları çok bilgisiz yanimdaki kadın arkadasimda s4 mini vardi cok donuyo dedi gercekten oyle midir diye sordu adamda onun telefona virus girmistir samsunglar normalde hic kasmaz dedi :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
dayannight

dayannight

Üye
teknosaya dün sordum bana öyle birşey demediler.Sadece az geldiğinden hemen satılıyor dediler.

• Beğen
Tepkiler: 2en
Exdkiller

Exdkiller

Üye
Ben Asus a mail attım destek ten zenfone 6 ne zaman satışa sunulacak dedim en geç bu ay sonunda vatanbilgisayar ve hepsiburada da stoklar gelecekmiş ve ay içinde teknosa da ki stoklar bir çok kez yenileniyormuş.

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Motorola Moto G alabilirsin ama Zenfone 6 kadar iyi değil. İlla ki bir yerde bulursun Zenfone 6'yı.

• Beğen
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Ben Asus a mail attım destek ten zenfone 6 ne zaman satışa sunulacak dedim en geç bu ay sonunda vatanbilgisayar ve hepsiburada da stoklar gelecekmiş ve ay içinde teknosa da ki stoklar bir çok kez yenileniyormuş.
Teşekkür ederim ay sonunu bekleyip vatandan alırım :D
Motorola Moto G alabilirsin ama Zenfone 6 kadar iyi değil. İlla ki bir yerde bulursun Zenfone 6'yı.
Motorola Moto G ye ısınnamam ben sanki, en iyisi ay sonunu bekleyip zenfone 6 almak
teknosaya dün sordum bana öyle birşey demediler.Sadece az geldiğinden hemen satılıyor dediler.
Herkes ayrı ayrı Şeyler söylüyor kime inanacagımı şaşırıyorum

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Büyük punto yazımı forumumuzda yasak. Başlığı düzenleyiniz

COJR3

COJR3

Üye
Arkadaşlar selam.

Asus zenfone6'yı dubaiden aldık. Hem andro 4.3 hemde 4.4 kitkatta deniyoruz fakat mikrofonda arıza var. Şöyle ki, bir gelen veya giden çağrıda karşı taraf tamamen gürültü duyuyor. Ondan sonra hoparlörü açıp kapatınca mikrofon düzeliyor ve sıkıntı kalmıyor.

Yani her çağrıda birkere speaker'a alıp çıkarmak gerekiyor.

Onun dışınca cihaz on numara cihaz.

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeşim bende bu perşembe akşamı aldım buldum bir yerden "Adminden Ricam olacak (konuyu Kilitlermisin )" :locked2:

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt