Asus Zenfone 3 Android Oreo'nun Yeni Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 3 Android Oreo'nun Yeni Ekran Görüntüleri Sızdırıldı
Asus'un Zenfone 3 serisi için hazırladığı Android 8.0 Oreo güncellemesine ait yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.



Tayvan merkezli teknoloji devi Asus, daha önce yaptığı açıklamada hem Zenfone 3 hem de Zenfone 4 akıllı telefon serisinin Android Oreo güncellemesini alacağını doğrulamıştı. O tarihte yapılan açıklamada, şirket ayrıca yeni ZenUI 4.0'ın daha basit, daha sezgisel, modern ve muhteşem bir görünüme sahip olacağını söylemişti.

Dün ortaya çıkan bir kaç görüntünün ardından, Asus Zenfone 3 üzerinde Android 8.0 Oreo işletim sistemini gösteren yeni ekran görüntüleri bugün ortaya çıktı.



İnternete sızan ekran görüntülerine baktığımızda Asus'un kullanıcı arayüzünde büyük değişiklikler göz çarpmıyor. Ancak iyi haber şu ki, Android Oreo güncellemesini in getirdiği tüm yenilikler, Asus'un Zenfone cihazlarına aktarılıyor. Bunun dışında Zenfone 4 serisi için verilecek Android 8.0 Oreo güncellemesinin aynı arayüze sahip olup olmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.



Android 8.0 Oreo güncellemesinin Asus Zenfone 3 ve Zenfone 4 serisi akıllı telefonları için resmi olarak piyasaya sürülmesine gelince, Tayvanlı şirket "2018'in ilk yarısı" şeklinde geniş bir zaman çerçevesi çizmişti ve o zamandan bu yana bu konuda yeni bir haber yok. Bu nedenle Asus Zenfone 3 ve Zenfone 4 serisi akıllı telefon kullanıcılarının en azından bir kaç ay daha beklemesi gerekecek.
Asus Zenfone 3 Android Oreo'nun Yeni Ekran Görüntüleri Sızdırıldı
 


Üst Alt