Asus ZenFone 6 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Asus ZenFone 6 Root Atma ve TWRP Yükleme
Döner kamerası, Snapdragon 855 işlemcisi ve daha birçok dikkat çekici özelliğiyle kullanıcıların beğenisine sunulan Asus ZenFone 6 modeli şuanda ülkemize gelmemiş olsa da dünya genelinde satışa sunulmuş bir model olarak dikkat çekiyor. Henüz yeni satışa sunulmuş olmasına karşın ZenFone 6 root atma ve ZenFone 6 twrp yükleme işlemleri için gerekli dosyaların paylaşıldığını görüyoruz.

Bende size bu konuda bu işlemleri nasıl yapacağınızı anlatacağım. Öncelikle bu işlemlerin ardından telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Bu işlemler cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakacaktır. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

tıklayarak ZenFone 6 bootloader kilidi açmak için gerekli olan APK dosyasını indirin ve telefonunuza yükleyin. Sonrasında uygulamayı açarak gerekli yönergeleri takip edin ve telefonun bootloader kilidini açın. Aksi halde aşağıdaki işlemleri yapamazsınız. BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin.

Asus ZenFone 6 TWRP Yükleme

Telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve kablo ile bilgisayara bağlayın. tıklayarak ZenFone 6 twrp dosyasını indirin ve adını recovery.img olacak şekilde değiştirerek adb klasörü içerisine atın. CMD ( komut ) ekranını adb klasörü içerisinde açın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik yükleme işleminin ardından ZenFone 6 twrp yükleme işlemi bitecektir.

Asus ZenFone 6 Root Atma

TWRP yükleme işlemi bittikten sonra tıklayarak Magisk 19.3 dosyasını yani ZenFone 6 root dosyasını indirin ve telefonunuzun içine atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç tuşlarına basılı tutarak telefonunuzu twrp recovery ile beraber açın. Yükle ( Install ) kısmına girerek indirmiş olduğunuz magisk dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yükleme işleminden sonra telefonu yeniden başlatın. ZenFone 6 root atma işlemi başarıyla bitmiştir.
 


Üst Alt