Kamerası nasıl? Birde gün sonunda pil yüzde kaç kalıyor?Elimde şu an Zenfone 2 var arkadaşlar. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Kamera ve pil vasat dediler hatta asus güncelleme vermiş bunlar düzeltmek için tabi son durum ne merak ediyorumElimde şu an Zenfone 2 var arkadaşlar. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Hayırlı olsun ilk izlenimleriniz yorumlarınız nedir bilgilendirirseniz sevinirimElimde şu an Zenfone 2 var arkadaşlar. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Şarjını alcak yarın test edebilirim zira şu an şarjda %20deKamerası nasıl? Birde gün sonunda pil yüzde kaç kalıyor?
Kamerasından bi foto çekip atayım hemen4gb ram versiyon olanı gelecekmi fiyatı ne kadar olacak acabaŞarjını alcak yarın test edebilirim zira şu an şarjda %20deKamerasından bi foto çekip atayım hemen
Onu bilmiyorum kesin değil ama bendeki 2gb şu an.4gb ram versiyon olanı gelecekmi fiyatı ne kadar olacak acaba
hızlı mi telefon ? Bana bu bilgileri verirsen ıyi olur 

Onu bilmiyorum bikac kisiden daha duydum memopadler yeni güncellemeden sonra yavaslamis. İyilestirme guncellemesinden snra duzelir bence.Performans nasıl ? asus tablet vardı elimde güncelleme geldikten sonra ara sıra 10 dakikada bir falan takılıp ekran kendini yeniliyordu. Izlediğim videolarda falan 3 saniye falan bekliyordum. Sonra kendine geliyordu. Bunda öyle bisi var mi ? Dolu dolu uygulama yüklerim alırsamhızlı mi telefon ? Bana bu bilgileri verirsen ıyi olur
![]()
Kardeşimde Asus memopad 7 var. 1gb ram ve 1.2ghz 2cekirdek işlemci. Arayüzde en ufak kasma yok, clash of clans ve one more line gibi basit oyunlarda da kasma yok ama daha fazlasını kalmayı bırak açmıyor bile
Şimdi 4gb ram ve 64bit 2.3ghz işlemci iyidir diye tahmin ediyorum ama kameradan pek bir şey beklenmez zenfone kameraları çok kötüydü.
Onu bilmiyorum bikac kisiden daha duydum memopadler yeni güncellemeden sonra yavaslamis. İyilestirme guncellemesinden snra duzelir bence.
Onu bilmiyorum bikac kisiden daha duydum memopadler yeni güncellemeden sonra yavaslamis. İyilestirme guncellemesinden snra duzelir bence.
Bunu zenfone 6 ile cektim. Harici bi uygulama da kullanmadim ayrica.
Ben teknosa'da deneme fırsatım oldu pek beğenmemiştim diğerlerine göre.. Açık alanda denemek gerek tabi birde.Zenfone 6dan tek sikayetim hoparlör sesi az ama kulaklik sesi gayet iyi. Zenfone 2'nin hoparlor sesi cok iyi, kulaklik sesi az.
Çünkü kulaklık sesini arttırmak kolay