liamgallagher
Üye
kasmaması lazım hemşerim sistemi yoran bir şey olmalı bi format at![]()
Benim laptop sizinkinden değill biliyosun

kasmaması lazım hemşerim sistemi yoran bir şey olmalı bi format at![]()

yine de kasmaması lazım ekran kartları aynı sayılırBenim laptop sizinkinden değill biliyosun
şu an 1630 iyi bence bir ara 2000 olmuştuDoğru diyosun bi kere alıcam zaten bakalım belki fiyattada düşme olursa kaçırmam bunu![]()

bu arada 1366 olacak oİyi güldürdünüz beni ben bilmiyormuyum makinanın 1360*768 olduğunuNotebook'u Tv'ye bağlayıp öyle deneyeceğim 1080p oyun performansını
Sonuçları burada paylaşırım bakalım 1080p'de nasıl performans vericek cihaz..

bu arada 1366 olacak o![]()

Ahah ByKatre ne detaylar buluyorsun ya![]()

onları kaldırır zatenAcelece yazdım ondan öyle olmuşMakinayı 42'lik tv'ye bağlayıp deneyeceğim bana Pes ve Fifa'yı 1080p de yüksek ayarlarda çalıştırsın yeterli zaten diğer oyunları 1366*768 çözünürlüğünde makinada oynarım zaten..
Bu arada bu cihaz Gta 5'i rahat çalıştırıcaktır merak etmeyin..

gta 4 zaten kaldırıyor fifa pes olur gibiBende Watch Dogs hafif kasıyor ama o da optimizasyon sorununa denk geldiğim içindir herhalde
3 dileğim var;
FİFA 15
GTA IV
PES 15![]()
kesinlikle 2 kardeşim vallaArkadaşlar siz hangisini önerirsiniz detaylı olarak incelerseniz sevınırım.
1.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kesinlikle Katılıyorum2. olan. GT840M ile GTX850M arasında kayda değer fark var

aynen bende de öyle bf4 yüklemedim de watch dogs öyleBu arada liamgallagher arkadaşım sen ekran kartını güncelledinmi çünkü BF4'ü ben 1366*768 çözünürlüğünde "yüksek" ayarlarda rahat oynuyorum..Watch Dogs'u da "orta" ayarlarda rahat oynuyorum ,sadece arada arabayla giderken harita yüklemelerinde hafif kasıyor geçiyor ..

O Da Ram Den Kaynaklı Diye DüşünüyorumBende de öyleAraba sürerken ani dönüşlerde kasıyor bende. Low ayarlara çeksem de farketmiyor. High ayarda oynanabilir araba kasması olmasa...