Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

TeKnoArda

Üye
Watch Dogs optimizasyon sorunu var ya. Oyundayken alt+tab ile oyundan çıkıp ram kullanımına bakar mısınız?

sinemisis

Üye
İyi güldürdünüz beni ben bilmiyormuyum makinanın 1360*768 olduğunu :haha: Notebook'u Tv'ye bağlayıp öyle deneyeceğim 1080p oyun performansını :) Sonuçları burada paylaşırım bakalım 1080p'de nasıl performans vericek cihaz..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
İyi güldürdünüz beni ben bilmiyormuyum makinanın 1360*768 olduğunu :haha: Notebook'u Tv'ye bağlayıp öyle deneyeceğim 1080p oyun performansını :) Sonuçları burada paylaşırım bakalım 1080p'de nasıl performans vericek cihaz..
bu arada 1366 olacak o :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

TeKnoArda

Üye
Ahah ByKatre ne detaylar buluyorsun ya :kop:

sinemisis

Üye
Acelece yazdım ondan öyle olmuş :) Makinayı 42'lik tv'ye bağlayıp deneyeceğim bana Pes ve Fifa'yı 1080p de yüksek ayarlarda çalıştırsın yeterli zaten diğer oyunları 1366*768 çözünürlüğünde makinada oynarım zaten..

Bu arada bu cihaz Gta 5'i rahat çalıştırıcaktır merak etmeyin..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Acelece yazdım ondan öyle olmuş :) Makinayı 42'lik tv'ye bağlayıp deneyeceğim bana Pes ve Fifa'yı 1080p de yüksek ayarlarda çalıştırsın yeterli zaten diğer oyunları 1366*768 çözünürlüğünde makinada oynarım zaten..

Bu arada bu cihaz Gta 5'i rahat çalıştırıcaktır merak etmeyin..
onları kaldırır zaten :)

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Bende Watch Dogs hafif kasıyor ama o da optimizasyon sorununa denk geldiğim içindir herhalde :(

3 dileğim var;

FİFA 15
GTA IV
PES 15 :)

brakblgin

Üye
Arkadaşlar siz hangisini önerirsiniz detaylı olarak incelerseniz sevınırım.

1.

2.

3.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Bende Watch Dogs hafif kasıyor ama o da optimizasyon sorununa denk geldiğim içindir herhalde :(

3 dileğim var;

FİFA 15
GTA IV
PES 15 :)
gta 4 zaten kaldırıyor fifa pes olur gibi :)
Arkadaşlar siz hangisini önerirsiniz detaylı olarak incelerseniz sevınırım.

1.

2.

3.
kesinlikle 2 kardeşim valla :)

TeKnoArda

Üye
2. olan. GT840M ile GTX850M arasında kayda değer fark var

sinemisis

Üye
Bu arada liamgallagher arkadaşım sen ekran kartını güncelledinmi çünkü BF4'ü ben 1366*768 çözünürlüğünde "yüksek" ayarlarda rahat oynuyorum..Watch Dogs'u da "orta" ayarlarda rahat oynuyorum ,sadece arada arabayla giderken harita yüklemelerinde hafif kasıyor geçiyor ..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada liamgallagher arkadaşım sen ekran kartını güncelledinmi çünkü BF4'ü ben 1366*768 çözünürlüğünde "yüksek" ayarlarda rahat oynuyorum..Watch Dogs'u da "orta" ayarlarda rahat oynuyorum ,sadece arada arabayla giderken harita yüklemelerinde hafif kasıyor geçiyor ..
aynen bende de öyle bf4 yüklemedim de watch dogs öyle :)

TeKnoArda

Üye
Bende de öyle :D Araba sürerken ani dönüşlerde kasıyor bende. Low ayarlara çeksem de farketmiyor. High ayarda oynanabilir araba kasması olmasa...

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Bende de öyle :D Araba sürerken ani dönüşlerde kasıyor bende. Low ayarlara çeksem de farketmiyor. High ayarda oynanabilir araba kasması olmasa...
O Da Ram Den Kaynaklı Diye Düşünüyorum :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Black Ops oynadım video yerlerinde kasiyor korsan olmasından sanırım veya eski sürüm.

Üst Alt