Aslında kaldırması lazım ama güncelleme ile düzeltilmesi lazımdün bilgisayarın ram kapağını açtım bir adet slot boş. Ben ssd takacağım para biriktirince vidalar gevşek o kadar sıkı değil plastik bir şeyle acarım vidaları olmadı başka vida bulurum ama zaten gevşek vidalar plastik hasarvermez vidalaraFifa 14'ü 1080p yüksek ayarlarda çalıştırmaması beni hayal kırıklığına uğrattı şahsen inşAllah ekran kartına gelecek güncellemeler ile 1080p'de rahatça çalışır..

gerek olmaz olur mu ssd takmak çok fazla hız artışı olur. @Mad EagLe hocam der ki i7 li hard diskli bilgisayarım olacağına i3 lü ssd li bilgisayarım olsun diyor![]()

olmazsa söyle alternatif söyleyeyimeyvallah bro![]()

O zaman sıkıntı yokoldu oldu![]()
Ubuntu Ne Kadar Müthiş Bir Sistem Ya KEsinlikle YTavsiye Ederim.@cgokhans ta da olmuştubeyler bf3 yükledim ama oyun içinde ekran çizgi çizgi oluyor yatay şekilde neden acaba ?

nerde o mesaj ya nası çözdü o@cgokhans ta da olmuştu![]()
buldum buldum intel ekran kartını güncellemiş bende güncelliyom bakalım@cgokhans ta da olmuştu![]()

Bence bunu al. İşlemci fark yaratmaz önemli olan ekran kartıBen de bu cihazdan alacağım bildiğim özellikleri;
4. nesil i7
8 gb ram
2 gb gt840 ekran kartı
1 tb hdd
2300 e gördüm sizce almalı mıyım ?
Yok ya ben i7 istiyorum kullanacağım uygulamalardan dolayi. Bir de uğraşmak istemiyorum o işlerle.Bence bunu al. İşlemci fark yaratmaz önemli olan ekran kartı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde bu rami al tak zaten garanti gitmiyor asus x550 serisinde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama dikkat et takacağın ram low version olsun
Oyuncu musunYok ya ben i7 istiyorum kullanacağım uygulamalardan dolayi. Bir de uğraşmak istemiyorum o işlerle.