Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

sinemisis

Üye
Fifa 14'ü 1080p yüksek ayarlarda çalıştırmaması beni hayal kırıklığına uğrattı şahsen inşAllah ekran kartına gelecek güncellemeler ile 1080p'de rahatça çalışır..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 14'ü 1080p yüksek ayarlarda çalıştırmaması beni hayal kırıklığına uğrattı şahsen inşAllah ekran kartına gelecek güncellemeler ile 1080p'de rahatça çalışır..
Aslında kaldırması lazım ama güncelleme ile düzeltilmesi lazımdün bilgisayarın ram kapağını açtım bir adet slot boş. Ben ssd takacağım para biriktirince vidalar gevşek o kadar sıkı değil plastik bir şeyle acarım vidaları olmadı başka vida bulurum ama zaten gevşek vidalar plastik hasarvermez vidalara :)

sinemisis

Üye
Diğer oyunları zaten 1080p kasar ama Pesi,Fifa'yı , Nba'i böyle oyunları kasmadan rahat çalıştırması lazım gelicek güncellemeleri bekliyorum 1080p Pes ile Fifa'yı çalıştırsın ben zaten başka birşey istemiyorum zaten diğer oyunları notebook'un ekranında 1366*768 çözünürlüğünde oynarım orta ayarlardada olsa sorun olmaz..

Ben 1 yıl felan kullanayım hem ram i artırıp 8 gb yapıcam hemde Ssd alıp takıcam inşAllah ama şuan gerek yok bana ..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
gerek olmaz olur mu ssd takmak çok fazla hız artışı olur. @Mad EagLe hocam der ki i7 li hard diskli bilgisayarım olacağına i3 lü ssd li bilgisayarım olsun diyor :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ByKatre
Mufche

Mufche

Üye
ben bu laptopa interneti kabloyla çekiorum laptoptan interneti dağıtma şansım varmı telefonla bağlanmak için ?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
var tabi olmaz mi :)

Mufche

Mufche

Üye
nasıl oldugunu da diyeydin ya :D:D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
mypublicwifi denen program işini görür olmazsa alternatif çok :)

Mufche

Mufche

Üye
eyvallah bro :D

Mufche

Mufche

Üye
oldu oldu :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
beyler bf3 yükledim ama oyun içinde ekran çizgi çizgi oluyor yatay şekilde neden acaba ?

Türe

Türe

Üye
Ben de bu cihazdan alacağım bildiğim özellikleri;

4. nesil i7
8 gb ram
2 gb gt840 ekran kartı
1 tb hdd

2300 e gördüm sizce almalı mıyım ?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

TeKnoArda

Üye
Ben de bu cihazdan alacağım bildiğim özellikleri;

4. nesil i7
8 gb ram
2 gb gt840 ekran kartı
1 tb hdd

2300 e gördüm sizce almalı mıyım ?
Bence bunu al. İşlemci fark yaratmaz önemli olan ekran kartı

birde bu rami al tak zaten garanti gitmiyor asus x550 serisinde

ama dikkat et takacağın ram low version olsun

Türe

Türe

Üye
Bence bunu al. İşlemci fark yaratmaz önemli olan ekran kartı

birde bu rami al tak zaten garanti gitmiyor asus x550 serisinde

ama dikkat et takacağın ram low version olsun
Yok ya ben i7 istiyorum kullanacağım uygulamalardan dolayi. Bir de uğraşmak istemiyorum o işlerle.

Üst Alt