öyle olur zaten komple dolduramaz zaten ram den kaynaklı büyük ihtimalYok ramden kaynaklı değil. Msi afterburner ile bakınca 3100-3200 mb civarı kullanıyor bende.

En yüksek ayarlarda oynuyorum ayar felan düşürünce zevk vermiyor bana ben Fifa'yı felan 1080p'de en yüksek ayarlarda kasmadan oynatsın istiyorum güncellemeler ile düzelir inşAllah çünkü ekran kartının ve makinanon buna gücü var ..Ultra ayarlarda mı oynuyorsunuz? Biraz ayar düşürün bence. Bu arada evet yeni driver ile daha iyi olur.
Normal havada 60 fps'de 1920*1080 çözünürlüğünde en yüksek ayarlarda süper çalışıyor diyorum
İntel ile çalıştırdın mı hiç Fifa 14'ü bir dene istersen
İntel ile Fifa 14'ü 1366*768'De en yüksek ayarlarda 30 fps'de anca çalıştırıyor ve aradada hafif kasıyor ara videolarda 12 fps'ye düştüğünü gördüm ..Denemedim Denemek Lazım840M'den açıyor intelde 1080p'de nasıl çalıştırsın en yüksek ayarlardaNormal havada 60 fps'de 1920*1080 çözünürlüğünde en yüksek ayarlarda süper çalışıyor diyorum
İntel ile çalıştırdın mı hiç Fifa 14'ü bir dene istersen
İntel ile Fifa 14'ü 1366*768'De en yüksek ayarlarda 30 fps'de anca çalıştırıyor ve aradada hafif kasıyor ara videolarda 12 fps'ye düştüğünü gördüm ..

Aha gene geçti bu pc ye büyük harfle yazmaya başladı kelimeleriDenemedim Denemek Lazım![]()

Ya ne olacak sankiAha gene geçti bu pc ye büyük harfle yazmaya başladı kelimeleri![]()
daha hoş duruyoTürkçe katili seniYa ne olacak sankidaha hoş duruyo

Konuyu dağıtmayalım kardeşim.Türkçe katili seni![]()