Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

TeKnoArda

Üye
Yok ramden kaynaklı değil. Msi afterburner ile bakınca 3100-3200 mb civarı kullanıyor bende.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi

TeKnoArda

Üye
Seneye 8 gb yapmak şart demek.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
bence de ya aslında önceliğim ssd ama ne yapsam kararsız kaldım söksem hard diski bi sıkıntı olursa geri taksam ne olur

TeKnoArda

Üye
Beyler biraz önce önemli birşey keşfettim. Ekranı sol alt kısmında plastiğinde açıklık var. Sizin ekranlarda da açıklık varmı? Sanki plastiğin o kısmı yapışmamış panele, bastırınca düzeliyor ama sonra eski haline dönüyor.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
bende sağda var ama kardeşimin suçu elini koyup bastırdı sanırım bi 0.5 cm var yok önemli değil o kadar.

TeKnoArda

Üye
Aynen bende de 0.2 cm falan sorun yok :)

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

sinemisis

Üye
Bugün Fifa 14'ü 1080P olarak denedim arkadaşlar normal güneşli havada maçlar yağ gibi akıyor sabit 60 fps de çok güzel çalıştırıyor makina ama hava yağmurlu yada karlı olursa makina kasıyor çok sinir oldum , karlı havada ve yağmurlu havada kasmadığı 60 fps rahatça oynattığı çözünürlük ise 1600*900 .. İnşAllah ekran kartına gelecek güncellemeler ile yağmurlu , karlı hava demeden akıcı bir şekilde 1920*1080 çözürlüğünde rahatça oynatır makina ya acayip sinir oldum :duvar2:

TeKnoArda

Üye
Ultra ayarlarda mı oynuyorsunuz? Biraz ayar düşürün bence. Bu arada evet yeni driver ile daha iyi olur.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
bence ekran kartı pes ve fifa yı intel kart tan acıyor çünkü pes te vram yetmedi vs intel ayarını yapıyoruz bios tan :)

TeKnoArda

Üye
Olabilir bak :)

sinemisis

Üye
Yok 840m'den açıyor ama 1080p'de güneşli havada yağ gibi akıyor kar yada yağmurlu havada kasıyor inşAllah güncellemelerde düzelir ..
Ultra ayarlarda mı oynuyorsunuz? Biraz ayar düşürün bence. Bu arada evet yeni driver ile daha iyi olur.
En yüksek ayarlarda oynuyorum ayar felan düşürünce zevk vermiyor bana ben Fifa'yı felan 1080p'de en yüksek ayarlarda kasmadan oynatsın istiyorum güncellemeler ile düzelir inşAllah çünkü ekran kartının ve makinanon buna gücü var ..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
nereden anladın 840m den açtığını :)

sinemisis

Üye
840M'den açıyor intelde 1080p'de nasıl çalıştırsın en yüksek ayarlarda :) Normal havada 60 fps'de 1920*1080 çözünürlüğünde en yüksek ayarlarda süper çalışıyor diyorum :) İntel ile çalıştırdın mı hiç Fifa 14'ü bir dene istersen :) İntel ile Fifa 14'ü 1366*768'De en yüksek ayarlarda 30 fps'de anca çalıştırıyor ve aradada hafif kasıyor ara videolarda 12 fps'ye düştüğünü gördüm ..

Son düzenleme:
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
840M'den açıyor intelde 1080p'de nasıl çalıştırsın en yüksek ayarlarda :) Normal havada 60 fps'de 1920*1080 çözünürlüğünde en yüksek ayarlarda süper çalışıyor diyorum :) İntel ile çalıştırdın mı hiç Fifa 14'ü bir dene istersen :) İntel ile Fifa 14'ü 1366*768'De en yüksek ayarlarda 30 fps'de anca çalıştırıyor ve aradada hafif kasıyor ara videolarda 12 fps'ye düştüğünü gördüm ..
Denemedim Denemek Lazım :D

Üst Alt